mynewspapers.net

Felsökning av den elektriska tändare i en spishäll med GE

Felsökning av den elektriska tändare i en spishäll med GE


Ett pilot-ljust för att ständigt brännskador kan bli kostsamt. Det är därför GE spishäll antänder gas med en elektrisk gnista när kontrollvredet är aktiverat. Även om varje brännare har sin egen tändare, gnista alla brännare när du tänder en brännare, eftersom alla fyra brännare fungerar från en spark kontroll komponent. Om du vet hur du felsöker tändare i en spishäll med GE, kan du spara pengar på reparationer.

Instruktioner

• Lyssna för det klickande ljudet av tändare, sedan stänga av brännaren om du inte hör att klicka.

• Kontrollera din elektriska Vitvara du vill se om du hittar en utlöst brytare eller en trasig säkring. En trasig säkring visas skadade när man ser på det, och en utlöst brytare kan ha en switch i ett "Off" läge eller en röd knapp som sticker ut. Återställ kretsbrytaren vid behov eller ersätt säkringen med en ny.

• Kontrollera den elektriska kontakten till se om den är ansluten till ett fungerande uttag.

• Slå på dina lampor att se om ett strömavbrott inträffade. De elektriska reaktorer lyser inte brännarna under strömavbrott.

• Hålla lufthålen runt de fria från skräp och fett brännarna genom att rensa ut hålen med en tunn bit ståltråd eller en tandpetare. Rengöring ut hålen hjälper lampan tändare gas.

• Starta brännaren till "Off" läge, om du fortsätter att höra tändare fästingen när du har tända brännaren. Aktivera brännaren tillbaka för att återuppliva den. Reaktorer göra normalt en kort serie av elektriska klicka låter när du slår på reaktorer.