mynewspapers.net

Felkoder för LG Tromm tvättmaskiner

Felkoder för LG Tromm tvättmaskiner


Felsökning en tvättmaskin kan vara svårt för villaägare som inte har mycket kunskap om apparaten reparation. För de som äger en LG Tromm tvättmaskin, är uppgiften dock ofta lättare eftersom maskinen är utrustad med felkoder som varnar användaren att potentiella problem med apparaten. Det finns en hel del att komma ihåg, kan att bekanta sig med felkoder hjälpa spara tid nästa gång ett problem framkallar.

1E

När en LG Tromm bricka Visar felkoden "1E" i sin display, får brickan inte tillfredsställande tillgång till vatten. I vissa fall vattenförsörjningen kan inte vara påslagen eller inloppsslang vatten kan vara böjda eller tilltrasslad. Dessutom kan en täppa i filtret inlopp slang också förhindra tillräcklig försörjning av vatten från att nå brickan.

0E

Felkoden "0E" anger att en LG Tromm bricka dräneringsslangen har blivit böjd eller igensatt. Det kan också indikera att det finns en täppa i avloppet filtret. Rengöring av avlopp slang eller filter normalt rensar felet.

UE

Om en LG Tromm bricka Visar felkoden "UE", kan på bricka belastning vara för liten eller obalanserad. Lägga till några liknande objekt i lasten eller ordna bitar som är inne brickan kan hjälpa rensa felet. Dessutom visas felkoden "UE" när brickan kör sin obalans att upptäcka och korrigering system. Detta uppstår vanligtvis om tunga saker som handdukar, badrockar och rockar läses in i bricka och systemet inte kan ombalansera belastningen själv.

de

"DE" felkoden indikerar att LG Tromm bricka dörren inte har stängts ordentligt. Stänger dörren fast oftast rensar detta fel. Om felet inte går bort när dörrarna stängda, bör en servicetekniker konsulteras.

FE

En "FE" felkod visas när LG Tromm brickan musdata på ett problem med vatten ventilen. Vatten avstängningsventil och dra ur apparaten. Konsultera en kvalificerad servicetekniker för att undersöka vatten ventilen.

PE

Felkoden "PE" anger att LG Tromm bricka vattennivån sensor inte fungerar korrekt. Stäng av vattenförsörjningen ventilen och lossa brickan. Ring en auktoriserad servicetekniker för att undersöka sensorn.

LE

När "LE" felkoden visas har en LG Tromm bricka motor blivit överbelastad. Stäng av maskinen och vänta ca 30 minuter innan du försöker starta om cykeln. Om den bricka displayen fortsätter att visa felkoden "LE", kontakta en kvalificerad servicetekniker.

PF

Felkoden "PF" visas om en LG Tromm bricka har upplevt ett strömavbrott. För att rensa felet, helt enkelt starta om bricka cykeln.