mynewspapers.net

Federala bestämmelser på frakt öl & vinVarje stat har olika regler i leveransen av öl och vin, och många av de svårbegripliga reglerna komma ut efter förbud oro. Konsultera din statens regler när sjöfarten, att hålla i minnet att vissa företag inte levererar alkohol alls. Det kan verka skrämmande, men det finns sätt att rättsligt fartyget öl och vin. Lär dig några riktlinjer som hjälper dig förstå förordningarna och bestämma bästa att gå om frakt.

Alkohol dryck kontroll styrelser (ABC)

Alkohol dryck kontroll styrelser (ABC) är varje stat reglera kroppen för alkohol. Arton stater har en "Control"-system, vilket innebär att staten är den enda grossisten av sprit. Å andra sidan, reglera 32 stater alkohol genom licensiering andra enheter inom staten befogenhet att sälja alkohol. Varje stat har en ABC och all information om statliga regleringar finns där.

Nationell sjöfartstjänster

Som regel United States Postal Service kommer inte att leverera någon alkoholhaltig dryck, inte heller kommer de skeppet rutor med sprit etiketterna på utsidan. Många budfirmor också vägra tjänsten. UPS och FedEx skickar mellan utvalda stater som avsändaren och mottagaren är korrekt licensierade. Olika licenser som krävs för sjöfart vin eller öl och andra spritsorter.

Internationella transporter

När du reser utomlands, många människor vill ta tillbaka mer vin eller öl än de kan bära. Vissa länder har rederier som kan skicka tillbaka till USA. De företag som ger dig fraktkostnader, och mest ens vet din statens regler för internationell sjöfart. Det finns skatter samband med transporten, som inte är ersättningsberättigande. Skatter beror på alkohol. Vin varierar också beroende på om det är fortfarande eller mousserande. I mars 2009, tullen på mousserande vin var 8,4 cent per liter och mousserande vin var 19,8 cent per liter.

Online-återförsäljare och köpa på plats

Några online sprit återförsäljare har frakt licenser. Om skicka en present eller till och med beställa för dig själv, kan detta vara det enklaste alternativet för frakt vin och öl. Många vingårdar är också tillåtet att skicka till dig om du köper ditt vin på plats och skickar den tillbaka till dig själv. Igen, detta alternativ kommer att undvika huvudvärk av navigera statliga regleringar vid transport på egen hand.