mynewspapers.net

Fe prinsessa part idéer & kakor

Fe prinsessa part idéer & kakor


Låt din lilla tjej leva ut sin fantasi för att vara både en älva och en prinsessa med en fairy princess-tema födelsedagsfest. Hon och hennes vänner kommer att bli spännande med partiet, från fancy inbjuder till vackra kakan. Flytta bort från den traditionella rosa prinsessa parten att införliva mer inslag av magi och natur i en älva prinsessa födelsedagsfest.

Inbjudningar

Använda kalligrafi och tunga pergamentpapper för att göra royal inbjudningar---komplett med ett vax tätning. Eller skicka ut inbjudningar av fjäril---klippa fjäril former av kort stock, dekorera vingarna med glitter och bifoga piprensare antenner. Be gästerna att komma i sina finaste prinsessan klänningar. Vid dörren, ge varje sagoprinsessa en gnistrande tiara, fairy vingar och en trollstav från dollar store.

Dekorationer

Dekorera festlokal med silke blomma kransar, papper blomma utskärningar och twinkle lampor. Lägg till konstgjorda bin, fjärilar och blad. Ett alternativ är att täcka taket med heliumballonger med glittrande band nedhängande från var att skapa en världsfrämmande utseende. Grupp uppstoppade djur runt i rummet som observant skog varelser och se till att bordet är dukat med en lacy trasa, en teservis och massor av blommor. För en touch, hänga affisch papper med tegel eller sten mönster på väggen för att återskapa en slottet vägg.

Tårta

Möjligheter för en fairy princess tårta är oändliga. Snitt och frost en ark kaka att se som en öppen bok, med orden "en gång på en gång..." förs på. Eller skapa en rosa princess slott med frostat upp och ner socker kottar som slottet torn på en tårta som bas. Pipe på detaljer som en slottet dörr, fönster och avslutande ivy vinstockar. Ett annat alternativ är att skapa en skog scen genom att placera en liten rund spegel på toppen av en Frostad tårta som en damm, och piping på gräs, blommor och andra detaljer. Placera små plast fairy figurerar in i scenen. En docka tårta blir också en stor hit---köpa en docka tårta kit där kroppen är en docka och kakan är hennes kjol. Dekorera kjolen och torso med glasyr för att skapa en hisnande fairy princess klänning.

Aktiviteter

Ingjuta traditionella spel med fairy princess tema, till exempel Pin vingarna på älva. Låt gästerna dekorera sina egna diadem av craft skum eller sträng pärlor för fancy halsband. Spela frysa dans, där älvorna dansa till musik, men frysa när det slutar. Ha kul med en blomkruka ring kasta, en piñata och Fairy Queen säger (som Simon Says). Tillhandahålla blomma och stjärnformade sugar cookies för gästerna att frost och dekorera. Låt lilla älva prinsessor tjäna sina vingar genom att fylla en mild hinderbana (promenad baklänges runt den vattning, stega genom hängande rockring). Glöm inte en tid att blåsa bubblor att släppa fairy magi i världen.

Gynnar

Gåva påsar fulla av prydnadssaker som läppglans, suddgummin, kroppen glitter, bubbla trollstavar och bijouterier gör fina fairy princess part tjänst. Låt gästerna ta hem tiaror och trollstavar som tillhandahålls i början. Använd presentpåsar som skatten i en jakt där en ond trollkarl har stulit den fairy treasure och skarp och modig älva prinsessorna måste hitta dem.