mynewspapers.net

Fashion läger för tonåringar

Fashion läger för tonåringar


Sommar läger aktiviteter är inte längre begränsade till lägereldar, vildmark utbildning och limning med Moder natur. Specialiserade läger som mode läger blir allt mer populära. Förutom att låta tonåringar utöva sina kreativa färdigheter och utnyttja deras inre fashionista, dessa läger också utbilda dem på de ekonomiska aspekterna av branschen och ta in proffs att tillhandahålla bakom kulisserna perspektiv.

Blue Tree

Fashion läger för tonåringar


Eventuella framtida mode maven i årskurs 7 till 12 kan anmäla sig i Bryn Mawr College's Blue Tree camp i antingen den modedesign jag eller mode Design II sommarprogram. Mode Design jag är en skissa och profilering workshop och fokuserar på att hjälpa potentiella designers skapa en portfölj och studera marknaden. Det sistnämnda lägret, kallas mode Remix Workshop, är där studenterna arbeta på individ eller grupp projekt, (i Project Runway stil). Den lär också campare om tyger och sömnad tekniker. Kreativa muskler är ytterligare böjd med kurser som offentlig konst där elever studera konsthistoria och de positiva effekterna av konst i urbana miljöer.

SCAD - universitetar för kreativa karriär

Fashion läger för tonåringar


Sommaren seminarier på SCAD hålls i Atlanta och Savannah, Georgia. Varje läger är en vecka lång. Ett seminarium är mode: designa för banan, som fokuserar på mode grunderna och hur man speglar stämningen och en persons karaktär i kläder. En annan är mode: skissa/Illustration för plagg där studenter lära dig hur man skissa mode silhuetter. Ytterligare kurser att spetsa utbildning inkluderar metaller och smycken: bärbar konst och ritning Studio: den siffra som dissekerar Hur Rita specifika anatomi.

Modellering Camp

Fashion läger för tonåringar


Med mottot "undervisning girls strategi liv med förtroende och stil", är modellering Camp i Virginia inriktad på att utbilda dess sommartid studenter på flera aspekter av modescenen. Institutionens mode Camp fokuserar på undervisning etikett och hur du tar gamla kläder och ändra det se posh. Bakom kulisserna lägret lär flickor om smakfull make-up program och foto tekniker, samtidigt också få i yrkesverksamma att lära dem vad jobb som stylisten medför.

Virtuella FashionCampNYC

Fashion läger för tonåringar


För den tonåring som fysiskt inte kan springa iväg till mode läger, kan de delta i online lektioner via virtuella FashionCampNYC i augusti. I paketet ingår privat video föreläsningar och sändningar från huvudet honchos från Gap, Tommy Hilfiger och Coach samt uppdrag som kan utföras i hemmet och sedan kritiseras över videon. Programmet är öppet för årskurs 8 till 12.