mynewspapers.net

Farväl idéer

Farväl idéer


Kasta ett farväl få tillsammans, oavsett om det en liten insamling eller stor fest, för en vän, familjemedlem, medarbetare eller granne som på väg bort eller byta yrken. En bra farväl för någon du bryr dig om kombinerar en bra balans av positiva tankar för nästa stora steg samt reminiscing över tiden du har tillbringat tillsammans.

Presenttips

Ge din vän eller älskade en farväl gåva som sammanfattar dina känslor för henne. Har gåvan personlig eller skräddarsydda av gravyr det, lägga till personliga bilder från din tid tillsammans eller med en tankeväckande dikt eller handskrivna kort. Anpassningsbar gåvor inkludera plack med meddelanden eller dikter, fotoalbum eller klippböcker, andra fotopresenter som kaffemuggar och musmattor och många andra engravable objekt.

Arbetsparti

Kasta dina medarbetare en avskedsfest på arbete genom att ha en husmanskost lunch. Har varje medarbetare ta in en kokta eller köps maträtt att lägga till husmanskost efter be om tillåtelse att ha detta farväl lunch. Förutom lunch, andra idéer är att gå för en drink efter arbetar med andra medarbetare och vänner eller ta din eftermiddag paus tillsammans för att ge honom hans farväl gåvor.

Casual avskedsfest

Har en liten och intim avskedsfest för henne. Casual farväl partier kan vara på en offentlig plats som restaurang, park och stranden eller i någons hem. Bjuda in sina närmaste vänner och familj till casual insamling för mat, dryck, presenter och konversation. Tilldela någon att ta massor av bilder för en fotobok minne eller scrapbook att skicka henne med.

Farväl överraskningsfest

För en större grupp människor, kasta honom en överraskning avskedsfest med alla hans vänner, familj och medarbetare som kommer att sakna att ha honom runt. Var noga med att planera det minst en till två veckor innan han planer på att lämna om han kommer att vara upptagen nära avgångstid med kringresande arrangemang. Har en person bjuda honom på middag och föra honom till platsen istället. Hyra ut ett stort rum på en lokal restaurang eller planerar att ha överraskning part i någons hem. Schemalägga minst tre timmar för den part som kan innefatta en måltid eller mellanmål, drycker, gåva att ge och reminiscing.

Tema avskedsfest

Som ett alternativ för att dekorera för partiet, planera ett tema avskedsfest. Temat är vanligtvis relaterade till där hon planerar på att gå. Om hon kommer åt college på västkusten, planera en beach-tema fest med palmer, kokosnötter och lei, som en typisk luau parten. Gör klassiska västkusten mat som fisk tacos som är en favorit i Kalifornien. Har folk klä upp redo för stranden i shorts, linnen och badkläder om det är en pool party.