mynewspapers.net

Farorna med imedeen tan optimizer

Farorna med imedeen tan optimizer


Imedeen Tan Optimizer är ett dagligt muntliga tillskott från Ferrosan, en danska läkemedelsföretaget. Enligt bolagets hemsida hjälper produktens ingredienser kroppen öka melaninproduktionen för att förbättra sin förmåga att solbränna i solen, och på samma gång minska rodnad orsakad av sol känslighet. Ferrosan hävdar att alla Tan Optimizer ingredienser är naturliga och har testats och konstaterats vara säkra. Produkten kan dock orsaka problem för vissa användare.

Falsk Sun säkerhet

Kanske är det viktigaste att veta om Imedeen Tan Optimizer piller att denna produkt inte är en solkräm. Om du väljer att använda denna produkt och exponera huden för solen, vet att du utsätter dig själv för ultravioletta strålar, som kan orsaka hudcancer. För din hälsa, begränsa din solexponering och använda en full-spöke, hög-SPF solkräm.

Möjlig allergisk reaktion

Även om ingredienserna i Imedeen Tan Optimizer härrör från naturliga källor, har testats grundligt och är säkra att användas som livsmedel, dessa tillägg innehåller soja och fisk produkter. De som är allergisk mot soja eller fisk kan ha en reaktion på produkten och rekommenderas inte att använda den.

Hudreaktion eller Breakouts

Vissa användare rapporterar utbrott av små finnar eller mindre hudreaktioner när du tar Imedeen Tan Optimizer. Medan dessa biverkningar inte är nödvändigtvis farliga, är de verkligen oönskade. Om du upplever liknande effekter, förvänta sig att klara upp inom fyra veckor. Om den finnar eller hudreaktioner kvarstår efter fyra veckor, sluta använda Imedeen Tan Optimizer.