mynewspapers.net

Färger som ser bra ut på brun hyOm du vill lägga till en pop av färg till din garderob utan att bli av med dina svart, khaki och vita kläder, måste du bestämma vilka färger ser bäst för din hudton. Om du har kallt eller varmt-tonade brun hud, rätt färg kan förbättra din kola, chokladbrunt eller mocka-färgad hud och förvandla din look från grå till härliga på ett ögonblick.

Baby blå och rosa

Om du har mörkt hår och ögon, gå för färger som kontrast med din mörka funktioner och fånga ögat. Om du vill lägga till pastellfärger i din garderob, ljusblå och rosa är två livliga nyanser som blanda väl med khaki, grå, marin och vit. För arbete, par en skarp rosa franska-manschett skjorta med kostym att lägga denna starka pastell färg till din arbete garderob.

Lemon yellow och mintgrön

Gul är en solig nyans som kompletterar ljus och mörker-bryna hudtoner. Om din hud har cool eller blå undertoner, är citrongul ett idealiskt val för sjalar, smycken och blusar med chokladbruna och khaki kläder alternativ. Om du gillar grönt, är mint inte bara till påsk. I själva verket ser kvinnor med mörk hy bäst i detta starka pastell. Välj en mintgrön regnrock eller en grön pashmina halsduk att bära denna livliga färg året runt.

Rödvin rött, tangerine och mango orange

Om du har varm eller gula undertoner, är färger som kompletterar din funktioner mandarin och apelsin-baserade röda. Tangerine och mango orange är tropiska toner som ser bäst ut på kvinnor med oliv hy, brunt hår och bruna ögon. Para ihop din orange färger med chokladbruna och vita kläder. Accent här varm nyans med silverskor och tenn tillbehör. Om du gillar röd, är claret en dramatisk och djup röd som fungerar med alla neutrala färger i din garderob, till exempel khaki, vitt, svart och marinblått. Claret är också en djup och rik nyans som smickrar varm-tonade brun hud bäst.