mynewspapers.net

Färger som matchar en spanska tegeltak

Färger som matchar en spanska tegeltak


Cottoplattor har en rik historia som började runt 10, 000BC. Tidiga spanska bosättare och missionärer använde de en tillförlitlig takmaterial. Spanska tegeltak är hållbara eftersom de saknar värmeledningsförmåga och är lätta att underhålla. Intresset för cottoplattor övervanns av lättare, nya brandsäkert material av 1830-talet. Populariteten av spanska Revival arkitekturen håller dock spanska plattor i efterfrågan idag. Flera färg varianter finns nu för att täcka taken på uppdrag och spanska koloniala stil hem. Talrika utomhusfärg färger kompletterar dessa terracotta kantas bostäder bostäder.

Vit

Vit kompletterar mest spanska taket kakel färger. Det är en grundläggande färg lösning som pryder utsidan av spanska koloniala och Mission-stil hem. Denna klassiska utomhusfärg färg strategi har extravaganta närvaro och orsakar hem för att se stor, fet och attraktiv. Vit framhäver andra spansk stil hem detaljer som välvda dörrar och trädörrar. Solljus faller på en vit hem med spanska kakel skapar en slående bakgrund för höga palm tree skuggor eller de gjuten av smidesjärn belysningsarmaturer.

Persika

Peach toner ljusare nästan tre gånger än terrakotta kakel arbete väl. Ta fram kraften i denna färg lösning genom att välja en medeltunga och lätta persika utomhusfärg färg för ditt hem. Accentuera dominerande arkitektoniska särdrag med lättaste persika tonen och täcka resten av hemmet med annan. Spanska koloniala stil hem har ibland skarpa vinklar; en ljus persika ton kan användas till att mildra dessa arkitektoniska särdrag. Medelhavsvegetation och verandor med röda blommor ser dramatiska mot alternativet tvåfärgad persika utomhusfärg.

Gul

Gul är en utomhusfärg färg som lägger till inslag av färg i hem med engelska och Medelhavet arkitektoniska särdrag. Hem designer av denna mängd par terrecotta kakel med dekorativ fasad tegel. Blekt gul är en färg som harmoniserar tegel och spanska kakel färger effektivt. Gul plockar upp färgen på spanska kakel utan överväldigande det. Att lägga till vit trim till en gul hem exteriör framhäver skönheten i vita rosor buskar, buskar eller nätta vita blommor.