mynewspapers.net

Färger som går med grå för heminredningNeutrala nyanser av grått är ett tryggt val för heminredning och ljus eller mörk grått kan kopplas ihop med både ljusa eller dämpade färger. Oavsett om du vill använda neon eller ljusa nyanser i hemmet för att ge det en pulserande eller upbeat känsla, eller vill par grå med sedesamma eller klassiska färger för sofistikerade värme, fungerar grey som en kapabel palett för flera färg varianter.

Grön

Grön, färgen på natur och nya idéer, är ett perfekt komplement till grå eftersom det lägger till balanserad ljusstyrka i neutral skugga. Skiffer grå varianter par väl med löv eller Kelly green, som en grön rand i centrum av en grå badrum accent vägg. Pistage- eller havet skum gröna är det bästa valet för mycket ljus eller mycket mörkt grå, gillar ljus gröna sängar i ett rum med mjuka grå väggar eller en pistage grön byrå mot en träkol grå vägg. Neon grön är en iögonfallande accent till skiffer grå också och används bäst i ett barns sovrum eller litet område som i hallen så att skuggan inte kommer vara alltför överväldigande. Till exempel, lime grön dekorkuddar i ditt barns grå-tema sovrum, eller ljusa gröna ljus arrangemang i en grå hallen eller korridor, lägga en kul men sedesamma explosion av färg.

Guld och Silver

Metalliska nyanser lägga en något monokromatiska känsla till en grå rum, vilket gör för omedelbar elegans. Ljus eller medellång grå väggar med silver paneler och svartvita foton i guld ramar är en slående tillägg till vardagsrummet. Ett träkol grå sovrum prydd med guld soffkuddar som pryder en säng med ljus grå plåt eller en skiffer grå chaise är visuellt tilltalande och lämnar utrymme för dig att lägga någon färg du vill använda när du ändrar upp ditt sovrum inredning. Silver Dekorativa tallrikar och syntetiska blomsterarrangemang besprutas med guld är en elegant tillägg till köket, särskilt om dina apparater är gjorda av rostfritt stål.

Lila

Juvel toner av lila som aubergine är idealiskt färg accent för medium och skiffer grå varianter som "bear creek" skuggan av grå, som har en lila nyans. Lägga till aubergine gardiner till en grå vägg eller lila sammet kasta filtar till en säng prydd med lila-grå täcken och lakan lägger till en känsla av kunglig komfort i sovrummet. Mycket ljus nyanser av grått i badrummet är bäst ihop med lavendel eller lila nyanser med små mörka lila accenter i hela. Till exempel är ett blomsterarrangemang av syrener med några violer i en silver ram tilltalande för ögat när den placeras på en grå marmor räknare.

Rosa

Rosa och grå är en vacker färgkombination, särskilt när de två nyanserna finns i pastell familjen. Rose rosa och "mesquite" skuggan av ljusgrå är en sedesamma tillägg till en liten flickas rum; Du kan måla muren accent en mjuk rosa, och lämna resten av väggarna grå samtidigt lägga rosa paneler, och lägga till silver och rosa kuddar i sängen. Djärvare rosa nyanser som fuchsia kan ta på mörkare nyanser av grå med blå färgtoner, till exempel en skiffer blå fåtölj eller kärlek stol med ljusa rosa accent kuddar. Ljust rosa Kina i en blå-grå curio skåp eller en rosa backsplash i ett kök med grå apparater tillför en touch av kvinnlig skönhet till rymden.