mynewspapers.net

Får Baby gåvor

Får Baby gåvor


Baby gåvor med fåren tema är perfekta för nyblivna föräldrar och deras "lilla lamm." Arbeta i lite ull kan vara lika enkelt som att köpa en plysch leksak djur - med allt från lamm till ewe att ramma. Baby nödvändigheter, såsom kläder och spjälsäng sängkläder, kan också innehålla en fåraktig titt.

Lamm presenter

Verkligen specialiserade gåvor inom temat får finns tillgängliga från sheepgiftsandmore.com, en online-butik lovande "ewenique" gåvor. Det finns ett lamm Bitring med "Baa" broderat på en liten del av silkeslen tyg för dagis, och liten plantskola kuddar i blått eller rosa med ett lamm inbäddat i en månskära. Flera presentkorgar är tillgängliga, inklusive en keepsake box som innehåller ett sovande lamm hängande från ett band, en fotoram lamm och en täckt maträtt.

Sova får

Att få en bebis att sova kanske enklare med en sovande får korg från prettybabygifts.com. Setet består av en sovande får leksak som hjälper barn sova genom att spela ljudet av en mors heartbeat och andra naturljud. Här ingår också två rapa dukar, skriva ut babyutrustning, en Crazy Daisy wiggler som gör ljud när den dras och en plysch vibrerande caterpillar.

Ewe kärlek

En plysch får leksak kan vara en omedelbar favorit för ett barn. "Kärlek Ewe" gåvan på toocutebabygifts.com inkluderar en chenille lamm särskilt utformade för små baby händer och en 13 ½-tums matchande kvadratiska filt. Broderi på filten säger, "Överallt denna baby gick, lammet var till att gå." Varje bit är maskin-tvättbara och kommer förpackade i en ren organza påse.

Fåren hattar

Ett urval av egendomliga baby hattar och mössor med sassy talesätt finns på cafepress.com. Locken finns i fasta färger, inklusive moln vit, himmelsblå, kronblad rosa och kiwi. Bildtexter och bilder är broderade på framsidan och ett får i ett fält som säger, "Jag vet att jag är söt", och en vit anka kramas en svart lamm.

Fåren spjälsäng sängkläder

Vad kan vara bättre än räknar får räkna fåren sängkläder? Fåren sängkläder som är färdiga med genomlys rörsystem. Den innehåller också en damm rufsar med en rad av får och en filt med nio patchar och flanell tillbaka. Den är gjord av Bebe Chic spjälsäng sängkläder och tillgänglig via thegifts4u.com.