mynewspapers.net

Fancy sätt att Visa handdukar i Hotel badrum

Fancy sätt att Visa handdukar i Hotel badrum


Handdukar i ett hotell vanligtvis vikta eller ordnat att återspegla förfining. Vissa Hotell vik även deras handdukar fancy former som liknar blommor eller djur. Tvätta alltid dina handdukar med sköljmedel så de är lättare att forma när man kommer ur torktumlaren. Du kan också använda flera olika stora handdukar till skapa en skiktad utseende.

Stenar eller ljus

Fancy sätt att Visa handdukar i Hotel badrum


Vissa hotell som att dekorera deras handdukar med stenar eller ljus. Helt enkelt vika en stor handduk och sedan placera en mindre vikt handduk ovanpå. Placera tre eller fyra stenar eller ljus direkt på mindre handduken.

Skiktad utseende

Skiktad utseende är en av de vanligaste sätten att Visa handdukar. Du helt enkelt vika handdukar i en kvadratisk form och hänga dem på en handdukshängare. Sedan vika en mindre handduk i samma form och hänga den handduken direkt över större handduken.

Rullar

Fancy sätt att Visa handdukar i Hotel badrum


Rullade handdukar är lätt att fälla ihop. Helt enkelt rulla handdukar tätt som om du rullar upp en bit papper, och linje dem i rad.

Staplade Pyramid

Fancy sätt att Visa handdukar i Hotel badrum


En staplad pyramid är liknande till rullade handdukar, men med en lösare look. Vik handdukarna i en lös rulle. Placera tre handdukar på botten i rad. Placera sedan två handdukar direkt på dessa handdukar. Slutligen, placera en mer vikt handduk ovanpå för att slutföra pyramiden. Du kan också lägga blommor eller stenar på för att slutföra utseende.

Insvept i menyfliksområdet med blommor

Fancy sätt att Visa handdukar i Hotel badrum


Vissa Hotell använda tillbehör Visa sina handdukar. Vika handdukar i en traditionell kvadratisk form och sedan binda band runt handduken som om du Linda en present. Placera lavendel eller andra blommor ovanpå för att slutföra utseende.

Prydligt vikta staplar

Många hotell vik deras handdukar i enkel, prydligt vikta staplar. Vika handdukar i kvadratiska former och uppmärksamma hörnen. Handdukarna ska se snyggt och prydligt.

Blomman formade

Blomman formade handdukar är också populärt i vissa hotell. Skapa en blomma form, lägga din handduk i ett stort torg och sedan vik varje hörn på mitten, att föra spetsen på hörnet mot mitten av handduken. Driva mittsektionen upp från under handduken, och placera en Handduksring runt mitten för att ställa in handduken på plats.