mynewspapers.net

Fancy högklackade sko Party idéer

Fancy högklackade sko Party idéer


Hög klackskor är i medvetandet hos många kvinnor, mycket mer av "en flickas bästa vän" än diamanter. Om du planerar en möhippa eller flickans födelsedagskalas, tycker om med fancy högklackade skor som tema. Parter planeras runt köpa eller byta fancy höga klackar kan inte bara fira kärleken i dessa skor, men ger ett praktiskt sätt att beståndet din garderob med några nya favoriter.

Möhippa

Endast flickor part är ett perfekt tillfälle för hänge i tjej-tastic höga klackar. Kräver alla deltagare att klä sig i sin finaste höga klackar, och om din pocketböcker tillåter, Köp (som grupp) de häftigaste, mest sanslöst höga klackar du kan hitta för bride-to-be till idrott. Ut på stan i din dressiest klänningar och smycken, att göra framträdanden på vad uteställen din locale ger. Eftersom höga klackar är allt om hur du flyttar, se till att visa upp dig på minst ett dansgolv och, om möjligt, ordna för bruden ha en ensam stund i rampljuset i sin Ultra fancy högklackat.

Liten flickas födelsedagsfest

Både stora och små flickor älskar höga klackar. Några flickor tidigaste minnen av klä upp innebära band på ett par mammas höga klackar. För en liten flickas hög klack födelsedagsfest, planera en sko modevisning. Låt varje flicka välja från en maskerad låda med fancy höga klackar, lägga till tillbehör såsom smycken, halsdukar och fjäder boas. Beroende på flickornas åldrar, erbjuder att göra dem eller tillhandahålla ansiktsmålningar för att lägga till fanciness om sitt utseende. Ge utmärkelser (till exempel Sassiest skor, mest sofistikerade eller bästa fjäderben) till varje flicka som deltar. En hög klack tårta, glas tofflor eller glittriga klackar fyllda med nötter och torkad frukt och en hög klack piñata kommer att lägga till festliga temat.

Höga klackar Swap part

Kläder swap partier är ett vanligt sätt för vänner och bekanta att utbyta vad är gammal eller inte-helt-rätt-för-dig för en annans kasseras men perfekt-för-dig titt. Varför inte följa tanken på detta tema med "Fancy höga klackar Swap part?" Alla kan ta skor de har älskat men aldrig sett till att bära eller de som de köpte till försäljning även om de inte riktigt passar, och kasta dem i mixen. Har alla ta ett knytkalas mellanmål, medan du ger uppfriskande drycker, musik och ett öppet område för visning och försöker på. Ta denna part idé ett steg längre genom att erbjuda billig dörr priser eller utmärkelser för funkigaste, häftigaste och mest sofistikerade skor.

Partiet för roliga grejer!

Online sko butik hög hälen knarkare sponsorer festerna i Houston-området för hemmet värdinnor. Bjud in dina vänner, ge en display utrymme för skor och hög häl knarkare kommer att ge fina högklackade skor! Det är som att ha en sko som lagras i ditt hem. Om du inte bor i Houston-området, varför inte besöka din lokala favorit skoaffär och erbjuda att presentera några av sina högklackade stilar för dina vänner? Du kanske skall kunna förhandla om en rabatt för alla som köper, eller kanske ett gratis par själv.