mynewspapers.net

Fancy dress kostym idéer för barn

Fancy dress kostym idéer för barn


Maskeraddräkter parter, även känd som maskerader, utvecklats från maskerad bollar. Meningsfull och kreativa kostymer, såsom historiska gestalter, kulturella klänning och säsongsbetonade teman är uppskattade på dessa fester och lämpliga barn kostym idéer följa efter.

Djur

Djur är en kreativ val för ett barns fantasi parti kostym. Dessa kostymer finns i en mängd olika djur och ser särskilt charmigt på små barn. Mest djur kostymer är hela kroppen och täcker hela huvudet, lämnar ansiktet utsätts. De är bekväma och praktiska för parter i svalare temperaturer. Katter, ankor, kaniner, elefanter och giraffer är bara några av de många alternativ.

Fantasy siffror

Ett barns fantasi går gratis med en fantasy figur kostym. Häxor, älvor, superhjältar och drakar har magiska krafter och superstarkt. Deras världsfrämmande kostymer och rekvisita gör ett maskeraddräkter parti särskilt intressant för ett barn som älskar fantasifulla spel och har en kreativ gnista. Saga siffror som Askungen, Snövit, Prince Charming och den onda drottningen också falla i denna kategori.

Historiska personer

Historiska siffror är ett traditionellt val av kostym för en maskeraddräkter parti. De visar omtanke och deras närvaro ger en air av respekt. Ett barn klädd som en historisk figur som kung Henry VIII, Albert Einstein, Abraham Lincoln eller Cleopatra kan vara charmiga och bedårande. Kända kungar, drottningar, forskare, upptäcktsresande och presidenter är alla exempel på historisk figur kostym idéer.

Kulturella dräkter

Kulturella kostymer är ett traditionellt val för ett maskeraddräkter parti. Kulturella dräkter är färgstark, livlig och lägga till en gemytlig anda till festen. Ditt barn kanske vill klä för att representera sin egen kultur. Till exempel, om hon är av indiska anständigt, kan hon klä som Shiva, den indiska guden av förstörelse. Eller hon kan också klä för att representera en kultur skiljer sig från hennes egen, bära en kimono för att fira Japan eller en sombrero för att representera Mexiko. Afrikanska, amerikanska, kinesiska eller medeltida engelska finns andra alternativ för kulturella kostymer för barn.