mynewspapers.net

Familjeporträtt idéer för fotografering

Familjeporträtt idéer för fotografering


En årlig porträtt ger din familj en visuell post av förändringar. Söner - och daughters - i - rättspraxis kan så småningom bli en del av porträttet, som kommer att barnbarn. Du kan göra din familjeporträtt som återspeglar din familjs karaktär genom kreativa platser, poser och fotografi trick. Prata med din fotograf innan fotograferingen och se vad idéer utvecklas.

Läge

Oavsett om det är hemmet, stugan eller favorit park, hitta en plats som är viktigt eller betydande till familjen. Medan detta inte är ett krav för bra familjebilder, att ha dem fotograferad i speciell plats lägger till en speciell touch av familjeporträtt.

Grupperingar

Familjer öka brukar i antal tidsmässigt. Söner och döttrar gifta sig och starta egna familjer. Använda poser som visar hela familjen tillsammans och försök innebär, som belyser olika delar av familjen. Har föräldrarna framför bilden, med den söners och eller döttrar familjer bakom och något ur fokus. Sedan göra samma sak för söners och döttrar familjer. Använd denna bild som sekundär bild till huvudbilden. Du kan också göra detta till barnbarnen, att hålla dem i fronten, med föräldrar och morföräldrar bakom och något ur fokus.

Garderob

Har familjen koordinaten deras garderob genom att bära samma färger. Ta dig tid att planera detta och om möjligt har alla möter en dag eller två innan fotograferingen att gå över alternativen garderob. Accent objekt som sjalar, hattar och jackor kan användas för att samordna bilden.

Färg, svartvitt eller sepia

Fotograferna har ett antal alternativ när det gäller sista utskriftsalternativ. Från en färg digital fil kan hon skriva ut bilden i färg eller ändra filen blank och vit eller brun-tonade sepia färgen. Ibland kan du använda spot färg där en del av bilden är i färg och andra delar av bilden är i svart och vitt.