mynewspapers.net

Familjen sportaktiviteter för alla

Familjen sportaktiviteter för alla


Verksamheter blir svårt att planera för familjer med olika intressen eller fullspäckade scheman. Huruvida består av sportentusiaster eller soffpotatisar, blir att få alla i en familj som viktigt när man försöker upprätthålla en hälsosam livsstil eller öka möjligheterna för limning. Även om familjer har ofta kört fast med vardagliga påfrestningar, mejsla ut tid under veckan eller helger för familjen sportaktiviteter.

Lagsporter

Team sport såsom volleyboll, basket, fotboll, fotboll, fotboll och baseball hjälpa både stora och små familjer delta i sund och strikt träning. Lagsporter som dessa kan familjer att inte bara utföra fysisk aktivitet, men undervisar också värden såsom lagarbete, sportsmannaanda och fair play. Dessa aktiviteter kan äga rum i familjens bakgård eller en grannskapet park. Dessutom om familjer vill öka deltagande, kan de bilda ett lag och Anmäl dig vid YMCA, Frälsningsarmén eller lokala stadens parker och rekreation ligan och delta varje vecka. Lagsporter är också bra för familjer med barn med fysiskt eller psykiskt funktionshinder. Enligt forskning som utförs av Special Olympics, visar barn med särskilda behov deltar i sport förbättring av självkänsla, social interaktion, hälsa och sociala färdigheter.

Icke-kontakt sporter

För sportaktiviteter som kräver mycket lite utrustning, kan familjer ta på den stora utomhus. Vandring, cykling och kör hjälp delta familjer i idrott utan att nödvändigtvis behöva konkurrera med varandra. Dessutom kan dessa grundläggande sportaktiviteter överklaga till familjer som bara börjar utforska deras motion alternativ. Familjer intresserad mer konkurrenskraftiga nivåer kan registrera dig för 5K lopp eller maraton och träna tillsammans att träffa båda sina individuella och familjens mål.

Vattensporter

Familjen äger en pool eller har havet, blivit vattensporter bra aktiviteter under sommaren. Simning, surfing, beachvolley och vattenpolo utöva flera muskelgrupper och nuvarande alternativ för staying cool under varma somrar. Simning, i synnerhet, kan vara ett alternativ för familjemedlemmar i alla åldrar som det bara en låg effekt som är lätt på lederna och bygger cardio fitness. Arthritis Foundation enades att vattenlevande aktiviteter tillåter människor att utöva utan att sätta påfrestning på lederna eller musklerna.

Specialitet sport

För familjer med smak för livstid sport blir tennis, badminton och golf en bra passform. Mindre familjer kan njuta av mer individualiserad naturen av dessa sporter, men lagarbete är nödvändigt för framgångsrik dubbel lag. Dessa sporter kan bli så hög eller låg påverkan som de individer som deltar i dem. De kan vara bra utgångspunkter för yngre barn att lära sig utveckla hand-öga-koordination eller för äldre familjemedlemmar som vill underlätta i idrottsverksamhet.