mynewspapers.net

Familjen projekt: En pepparkaksgubbe

Familjen projekt: En pepparkaksgubbe


Julen är en tid för insamling med familjemedlemmar och dela lyckliga stunder tillsammans. Dela talangarna som din familj med andra genom att göra hantverk med pepparkakor mannen för att dekorera ditt hem, ge som present eller sälja på hantverk mässor. Hittar du att det finns ett pepparkakor mannen projekt för varje typ av hantverk som i som din familj tycker om att delta, från den typiska bakat kaka att måla trä tecken.

Trä hantverk

Skär pepparkakor mannen former från hantverk trä av olika dekorationer för barn och vuxna att arbeta med. Hålla familjemedlemmar upptagen hand måla siffror med akrylfärg. Göra prydnader för ditt träd eller som presenter till vänner. Anpassa prydnadsföremål med gynnade färger och namn på varje person i familjen. Utforma en supersized pepparkakor mannen för en yard dekoration som ska visas för julen.

Papper hantverk

Familjen kommer att njuta av att göra papper hantverk med pepparkakor mannen motivet. Teckningar och färga lakan kan användas för mönster för att skapa kort stock dekorationer, kransar och holiday bokmärken. Samla familjen kring bordet för en crafting session för att göra pepparkakor mannen gratulationskort och taggar till jul. Stämpla en indränkta med färg bild av en söt pepparkaksgubbe på tjockt papper. Fyll i bilden med färgade pennor eller bläck pennor.

Fibre hantverk

Ta med familjen tillsammans för att göra en filt nedräkning till jul projekt. Skurna pepparkakor mannen kände former för barn att dekorera med puff färg och pärlor. Gör en vägg uppvisning av ett pepparkakshus för män att bifogas för nedräkning diagrammet. En Pepparkaka man täcke blir en söt present till en familjemedlem eller vän. Familjemedlemmar att virka eller sticka kommer att njuta av att göra fyllda pepparkakor män för craft fair försäljnings- eller gåvor.

Från köket

Doften av kanel fyller köket när familjemedlemmar samlas tillsammans för att skapa pepparkaksgubbe prydnader för trädet. En familj kan göra en prydnad cookie för varje person på listan semester gåva. Äldre barn kan lära sig att använda tårta dekoratör verktyg att lägga till färgglada trim till den lilla ätbara män. Wrap färdiga kakor med cellofan och knyter en satin band rosett att topparna på paketen så att de kan hängas på ett träd eller krans. Du kan också använda ett recept för en bakade pepparkakor mannen prydnad för dekorativa ändamål endast.