mynewspapers.net

Familj bild outfit idéer

Familj bild outfit idéer


Du hela familjen att se sitt bästa för det familj porträttet, men när det gäller tid att välja familj bild kläder, du är sönderriven. Om du går med en matchande utseende, löper du risken att se udda, men om alla bär vad de vill, du förlorar den sammanhållande faktorn så viktigt i familjeporträtt. Några bild idéer för familjer kan bidra till att garantera att du kommer vara stolt över den slutliga produkten.

Titta vad du matchenDet finns en viss charm i familjen som klänningar lika, åtminstone för bilder. Men vi pratar inte gör alla slitage matchande vita tröjor, höghus khaki shorts och svarta strumpor. Tänk på en outfit som gör att du känner dig bekväm--något du kan ha till en casual grill eller dag på museet-- och sedan ändra för din fotografering behov. Undvik fet mönster för familjeporträtt, sticka med dämpade färger, pastell eller jordfärger. Jeans är alltid ett bra alternativ, och för skjortor och blusar, ju mer du täcka upp bättre--sticka med långärmad utseendet. Det bara ökar enhetligheten. Och alltid klä för fullängds skott, vilket innebär strumpor och skor som också matchar andra i din familj, åtminstone i färg. Bäst: för stranden eller utomhus trädgård skott, prova långärmad skjorta och jeans. Om du går med vita skjortor och jeans, kan de smälter in med vit sand och blå havet för stranden skott, medan för trädgård skott de ger en fin kontrast.

Inte utesluta formella

Tänker tillbaka på familjeporträtt av dina föräldrar eller mor-och farföräldrar för att få idéer för familj bild outfits. Män generellt bär kostym, medan kvinnor är formellt klädd. Det är inte en dålig idé att följa idag, särskilt för inomhus porträtt mot en vit, svart eller färgad bakgrund. Denna strategi kan hjälpa blidka mamma och flickorna, vilket ger dem en chans att klä upp, medan även mest stökiga pojkarna kan se odlade och raffinerade i kostym och slips. Och om dina småttingar har inte passar, inte fret--alla stor rabatt kedjorna bär sport rockar och byxor. Bäst: prova svarta jackor och byxor och vita skjortor för killar och någon färg klänning för damer. Du ska svära har du klev bara från sidorna i ett modemagasin.

Flytta gränserna

Om du är absolut emot bär matchande kläder, sedan åtminstone samordna stilar. Har inte pappa bära en klänning skjorta medan Junior har på en "No Fear" T-shirt; har inte mamma bära en formell klänning medan Sis har på en grimma topp och shorts. Samordning av färger är också kritiska--om inte du alla kommer att bära samma färger, åtminstone bära färger från samma familj. När du väljer familj foto outfits, Undvik starka färger och mönster, särskilt prickar. De är instant eye-grabbers och kommer att avleda uppmärksamheten från familjemedlemmar klädda i mer subtila klädsel, särskilt om dina bilder är tagna i stående studios där bakgrunden kan vara vanligt.

Några allmänna Tips

Som du överväga olika porträtt idéer, finns det några saker som alla måste komma ihåg. Klä lämpligt att din åldrar. Farmor kanske inte ser så bra i en mini som flickorna gör, så se om det finns några medelväg för alla. Undvik trendiga modet; Det finns ingenting som att se dig själv i en ljusblå leisure suit från jul 1979 fotosession eller medlemmens enda jacka från jul 1989, att göra dig känna sig gammal. Undvika visar för mycket hud; du vill att fokus att vara på dina ansikten, och för mycket bar hud tenderar att konkurrera. Och med alla medel komma ihåg dina egna skönhetssalonger behov inför en fotosession; de flesta män hårklippning, exempelvis kräver minst en vecka för att "ta", så att inte få en frisyr dagen innan din skjuta och sedan undrar varför håret på vänster sida av huvudet håller står upp. Damer, samma sak för dig--med en extra påminnelse att inte bära för mycket smycken eller smink, vilka båda kan leda till bländning.