mynewspapers.net

Faktorer som påverkar kvaliteten på engelska undervisning och lärande

Faktorer som påverkar kvaliteten på engelska undervisning och lärande


Engelska är det internationella språket för utbildning, vetenskap, business, politik och kultur. Följaktligen prioritera beslutsfattare runt om i världen undervisning och inlärning av engelska i sina länder. Men för att förbättra kvaliteten på engelska undervisning, är det först nödvändigt att göra framsteg i de faktorer som påverkar kvaliteten på engelska undervisning och lärande.

Skolans resurser

Finansieringen av skolan är en avgörande betydelse för kvaliteten på engelska undervisning och lärande. Till exempel, många skolor i Nigeria inte bara saknar studiematerial, som läroböcker, ordlistor, arbetsböcker och affischer, men inte heller sådana väsentligheter som El eller adekvat personalutrymmen och kontor, och deras byggnader har Läckande tak och spruckna väggar, enligt en studie av nigerianska skolor av S.E. Aduwa-Ogiegbaen och EOS Iyamu publicerades 2006 "College Student tidning." Utan adekvat utbildning infrastruktur, kan inte barn ordentligt lära sig svenska.

Klasstorleken

Överfulla klassrum utgör en annan faktor som påverkar kvaliteten på engelska instruktion. I västra skolan är detta inte ett problem, värdering många utvecklingsländer dåligt på denna faktor. Till exempel, har de flesta av skolorna i Sydafrika en pedagog att eleven förhållanden av mer än 46. I Nigeria har vissa skolor klassrummen för 70-100 studenter. Det är svårt att ge adekvat engelsk språkundervisning i dessa villkor.

Kvaliteten på lärare

Det är naturligt att dåliga lärare är dåligt utrustade för att tillhandahålla högkvalitativa engelska undervisning. Dessutom vissa lärare i utvecklingsländerna har svårt att tala engelska själva och, naturligtvis, inte att undervisa i engelska till andra. Dessutom är lärare frånvaro eller en stadigvarande praxis av lärare hoppa över arbetet, också en fråga. Till exempel 25 procent av alla indiska lärare är frånvarande från arbetet på någon given tid, enligt BBC News.

Närvaro i skolan

Vissa barn kan inte lära sig engelska i skolan helt enkelt eftersom de inte har råd att gå till skolan. Närvaro i skolan är inte ett stort problem i rika länder, drabbas utvecklingsländerna barn inte kunna gå till skolan på grund av fattigdom. De antingen har råd med inte sådana skola essentials som en penna och en anteckningsbok eller råd inte att missa arbete på gården.