mynewspapers.net

Fakta om socker vatten

Fakta om socker vatten


Socker och erbjuder en mängd olika användningsområden när det blandas med vatten. Socker och vatten har länge betraktats som en lösning för många sjukdomar. Eftersom socker har funnits i århundraden, har dess kombination med vatten testats grundligt i en mängd olika metoder och tekniker, med användningsområden sträcker sig från operationen och första hjälpen till skönhet och trädgårdsskötsel. Den kemiska förändring som sker i kombinationen av socker och vatten kan de många användningsområdena för socker vatten.

Första hjälpen

Socker har använts som ett antibiotikum i århundraden. Dess kombination med vatten gör en mycket effektiv stöd att hjälpa nedskärningar att läka snabbare när korrekt medicinsk utrustning är inte tillgängliga. Socker vatten hjälper till att döda bakterier och snabbar upp läkningsprocessen i vävnaden.

Bedövningsmedel

Bord socker, eller sackaros (C12H22O11), kombinerat med vatten är också ett effektivt, säkert och enkelt att administrera bedövningsmedel för spädbarn. I en studie publicerad i februari 2008 frågan om pediatrik, visat socker vatten sig minska ett spädbarn smärta under inokulationen.

Hudföryngring

Socker vatten kan användas som en ansiktsscrub för att föryngra huden. Det hjälper till att läka huden, vilket ger en jämnare och klarare utseende. Make-up industrin utnyttjar detta faktum genom att ofta socker och vatten i deras blandningar av ansiktsigenkänning rengöringsmedel och anti-rynkkrämer.

Blomma friskhet

Socker vatten hjälper blommor hålla sig fräsch. Det uppföder blomma stjälkar, utvidga sin fräschör.

Fryspunkt

När socker tillsätts vatten, fryser vatten vid en temperatur lägre än dess normala fryspunkt. Vetenskapliga experiment har föreslagit att lägre iskalla temperaturer är relaterade till mängden tillsatt socker.