mynewspapers.net

Fågelskrämman Halloween kostym idéer för småbarn

Fågelskrämman Halloween kostym idéer för småbarn


Skapa i stället köpa, ett barns Fågelskrämman klädedräkt. En fågelskrämma kostym är kreativ, söt, enkel och billig och fungerar för en pojke eller en flicka. Samordna en grupp av trick-or-treaters som tecken från "Trollkarlen från Oz" som en underhållande grupp kostym idé.

Hatt

Skär och Frans kanterna på en stråhatt. Limma fast några bitar eller kluster av halm (eller kul skum i halm-liknande bitar) runt kanterna på brädden så att stråna hänger ner runt fågelskrämmans huvud och ansikte.

Kråkor

Prova denna söt idé från Family Fun magazine: Använd svart småbarn strumpor som kråkor. Stuff foten av strumpan med fiberfill fyllning. Stick en svart fjäder rakishly ur manschetten av en strumpa och gummi band den i. Limma på en fjäder på var sida för vingar, orientera strumpan så hälen på strumpan är fågelns mage. Bildar ben från gula eller orangea piprensare och hålla dem i kroppen av din strumpa fågel. Limma en näbb-formad bit orange papper på tån på strumpan och stick på vissa googly ögon. Säkerhetsnål en "Gala" till Fågelskrämman hatt och pin några fler till andra delar av din fågelskrämma när han är klar.

Make-up

Svamp orange eller tan make-up lätt på barnets ansikte. Måla på en svart eller grön triangel näsa och tjock, spetsiga svarta ögonbryn. Rosa cirklar på kinderna och en rosa mun-- eller svart färg streckade runt munnen att se ut som ett sytt på leende--slutföra utseende.

Toppar

Lager ett rutiga skjortan över toppen av en polotröja för värme. Rulla ärmslut bara lite och lägga till falska halm runt handlederna. Familjen roligt rekommenderar skära en tjock remsa av beige eller guld craft skum tillräckligt länge för att omringa barnets handled med liten överlappande. Frans skum för att likna halm och säkra runt varje handled med stick-on kardborrband dot.

Byxor

Klä barnet i denim overaller eller ett par gamla Blå jeans. Rulla benen upp något och ojämnt. PIN-kod eller lim på fläckar av calico i oordning. Bifoga craft skum "sugrör" remsor vid anklarna liknar dem på handlederna.

Skor och accessoarer

Avsluta din Fågelskrämman klädedräkt med slitna kängor eller gamla stickade tröjor, arbete-stil handskar och några matkassar eller skrynkligt papper fyllda innanför skjortan. Din fågelskrämma kan bära en plast högaffel. Glöm inte att fästa resten av "kråkor" på kostym innan du beger dig ut till trick or Treat.