mynewspapers.net

Externa högtalare kan anslutas till en DVD-spelare?

Externa högtalare kan anslutas till en DVD-spelare?


DVD-spelare finns idag i modeller allt från mycket grundläggande till den sofistikerade, med ett varierande antal funktioner och alternativ. De är konstruerade för användning i hemmet, på vägen och även i bilen, och med de flesta spelare, ansluta externa högtalare är en enkel uppgift med rätt utrustning.

Utgångar

Även DVD-spelare vanligtvis inte har en specifik uttag för anslutning av högtalare, måste de utgångar (både analoga och digitala) som gör att ljudsignalen dirigeras till en stereo / hemmabiosystem för enkel stereo- eller flerkanaligt surroundljud genom att systemets högtalare.

Home Theater

Andra hemmabiosystem kommer med en DVD/Blu-ray spelare inbyggda i tunern, vilket innebär att högtalarna är anslutna direkt till baksidan av enheten för en snabb och enkel installation i dessa fall.

Bil DVD spelare

Vissa DVD-spelare är utformade för användning i bil, minibuss eller SUV, och kopplas direkt till bilens högtalarsystem. Medan ytterligare externa högtalare inte kan kopplas till dessa, har många ett hörlursuttag som bärbara mini-högtalare kan vara inkopplad.

Högtalare

Olika storlekar av talarna finns tillgängliga i butiker för att ansluta till någon ljudenhet med en hörlurar domkraft. Bland dessa enheter skulle vara någon hem eller bärbar DVD-spelare med att jack. Ljudkvaliteten på dessa högtalare varierar beroende på modell och tillverkare.

Datorer

Datorer med en DVD-ROM-enhet att erbjuda ett sätt att ansluta externa högtalare, genom en hörlurar domkraft och/eller en separat ljudutgång jack för några stationära datorer.