mynewspapers.net

Exempel på RSVP kort för en bröllopsfest

Exempel på RSVP kort för en bröllopsfest


OSA-kort är en viktig del av alla bröllopsinbjudan. RSVP kortet kan en bruden och brudgummen att uppskatta deras slutliga bröllop gäst personalstyrkan långt innan själva bröllopet. Den slutliga listan över deltagare är avgörande för planering sittplatser arrangemang och catering behov. Denna information är väl värt de extra kostnaderna för stationära och stämplar.

Traditionella inbjudningssvar

En traditionell RSVP-kort börjar med formuleringar som, "Svarar vänligt av" och ett datum minst två veckor före bröllopet. Nästa del lämnar ett utrymme för gästen att fylla i sitt namn med ett alternativ för "gå på" eller "inte gå". Om du erbjuder dina gäster ett val av entré, skulle valen gå under alternativ. Traditionella RSVP kort är 3,5-av-5 tum, vilket är den minsta storleken tillåts av US Postal Service.

Internet och e-post inbjudningssvar

Internet och e-post kan fresta vissa brudar att avstå från den traditionella RSVP-kortet, men detta är oftast ett misstag. Knut frågade nyligen brudar att avslöja några av dåliga råd de fått innan deras bröllop i en artikel med titeln "bröllopsplanering: de värsta bröllop råd någonsin." En brud medgav att använda en hemsida istället för en traditionell RSVP kort för att spara pengar, men bara två gäster svarade. Istället för att spara tid och pengar, tvungen bruden att ringa alla potentiella gäster för att få en sista personalstyrkan.

Individanpassade inbjudningssvar

Många brudar och brudgummar vilja lägga till lite av en personlig touch till sina RSVP kort, och det finns flera sätt att göra detta. En brud och brudgum kan ta tid att lägga till en personlig kommentar på varje kort eller fylla i gästens namn på kortet. Ett annat sätt att anpassa kortet RSVP-- och att få dina gäster deltar i planeringen av ditt bröllop--är att lägga till en rad RSVP kortet för dina gäster att fylla i en Låtönskning. Anpassade spellistan hjälper kontrollera att alla dina gäster njuta av musik och ge en bra utgångspunkt för ditt band eller DJ.