mynewspapers.net

Exempel på konton

Exempel på konton


En handel konto krävs av fondkommissionärer och investeringsbolag att korrekt hantera investeringarna de handel i aktier och andelar, enligt redovisning för förvaltningen. Resultatkontot används av både investeringsexperter och investeraren för att spåra de investeringar som gjorts under ett konto, och vinsten eller förlusten av ägarföretaget. Olika konton är tillgängliga beroende på mängden handel gjort och antalet investerare äger kontot.

Rörelsekonto

En handel konto öppnas för en investerare av handel företag eller grupp över mäklare innan avslut görs. De första pengarna ska investeras placeras in på konto och investeraren informeras om kostnaderna för varje handel. Resultatkontot ger Detaljer för handel, inklusive kostnad och värdet av varje. Trading kontoinformation delas in i debet, beskriver de inköp som görs, och poäng, hur mycket pengar från försäljningen av investeringar. Summan av varje avsnitt läggs tillsammans med skillnaden mellan de två visar en vinst eller förlust.

Enskilda konton

Efter öppnandet en handel konto, instruerar kunden handlare att slutföra finansiella erbjudanden på hans vägnar. Kostnaden för varje handel bestäms av handel frekvens. Forskning avgifterna för enskilda transaktioner innan du öppnar ett konto. Du kommer att behöva sätta in pengar på kontot och ställa in ett lösenord innan du börjar handla.

Grupper

Partnerskap, gifta par och grupp investerare kan öppna ett gemensamt konto. Gemensamt kontoalternativ erbjuda skillnader i livet av det handel kontot bör en partner dör. Några flytta pengar i det handel kontot till den andra partnern och andra ger kontroll av avlidna partners andel av det handel kontot till dödsboet. Investeringar grupper kan också öppna konton pool tillgångar och investeringar.

Kredit

Flesta konton börjar med en insättning från ett bankkonto. Detta kallas ett kassakonto. En marginal konto kan en näringsidkare att handla i vissa typer bestånd och delar med en kredit som liknar en övertrassering för ett bankkonto. Marginal konton har oftast finansiella begränsningar på dem.