mynewspapers.net

Europeiska byxa storlek omvandlingar

Europeiska byxa storlek omvandlingar


När du handlar för byxor i Europa, är det viktigt för amerikaner att förstå hur till omvänd deras amerikanska byxa storlek i Europeiska dimensionering standarder. För män är det mycket enklare eftersom de flesta herrkläder är storlek av faktiska kroppsmått. Mindre amerikanska män kommer att ha lättare att hitta byxor som passar utan ändringar eftersom Europeiska män tenderar att vara mindre än amerikanska män. För kvinnor, plus size kvinnor och Juniors tar konvertera amerikansk storlek till Europeiska storlek i byxor lite mer arbete.

Missar

Amerikanska missar storlekar alltifrån en storlek 2 till en storlek 14. För kvinnor som bär missar storlekar, kräver konvertering från din amerikansk storlek till Europeiska storlek helt enkelt att lägga till 30 till amerikansk storlek. Till exempel, om du bär en storlek 6 byxor i amerikansk storlek, skulle du bära en storlek 36 i europeisk storlek byxor. Om du är 5 fot 3 tum eller kortare, du kommer sannolikt att falla i kategorin av petite. I det här fallet skulle byxa storlek ha ett "P" bredvid det, som 36 s.

Plus Size

Womens amerikanska storlekar 16 till 28 generellt faller i den kategorin plus storlekar. De flesta kvinnor som är över en storlek 28 kräver särskilt beställda eller gjort byxor. Plus size kvinnor byxa omvandlingar fungerar på samma sätt som missar pant storlekar. Till exempel om du bär en storlek 20 byxor i amerikanska storlekar, du lägga till 30 för att få din Europeiska storlek, vilket gör din Europeiska storlek 50.

Juniorer

Juniorer-stora byxor är gjorda för att smickra tonåringar och yngre kvinnor kroppar. Juniorer storlekarna finns i amerikanska kläder, udda nummer från 1 till 15. Hitta din juniorer storlek i Europeiska kläder, först du subtrahera 3 från din amerikanska byxa storlek, och därefter lägger du till 30. Så, om du bär en storlek 5 i USA byxor dimensionering, din Europeiska byxor storlek skulle vara 32.

Män

Både i Europa och i Förenta staterna, är mäns byxor storlek av midjemått och innersöm mätning. Den enda skillnaden mellan amerikanska och Europeiska storlekar byxor är att de europeiska byxor storlekarna ibland kan vara i centimeter och inte inches. För att beräkna din byxor storlek i centimeter, bara multiplicera ditt midjemått och din innersöm mätning med 2,54. Exempelvis om i amerikanska storlekar du bär en 30 av 32 i europeisk storlek byxor skulle detta vara en 76 av 81. När du multiplicera med 2,54 får du även en decimal i din beräkning, kan du runda upp eller runda ner beroende på hur du gillar dina byxor som passar.