mynewspapers.net

Ettårig pojke födelsedag nuvarande idéer

Ettårig pojke födelsedag nuvarande idéer


Att hitta en leksak som en baby gillar bättre än lådan den kom i kan vara en utmaning. Lyckligtvis, leksaker lämpliga för ett-åriga pojkar finns i överflöd, och ofta sport en etikett som beskriver dem som sådana. Något av dessa färgglada, robust som kommer att åtnjutas av en ung pojke. Men se idéerna nedan för en gåva som kommer fortfarande bör värderas när barnet är tio, och ännu mer dyrbar när han är tjugo.

Ökar värdet

Starta en tradition och köpa barnet en besparingar bond. Upprepa detta varje år och pojken kommer att ha en nätt summa kan hjälpa till med skolan eller en förrätt bil när han är 18 år. Du kan välja istället för en del av stock, ett silver eller guld mynt eller en liknande investering som kan upprepas årligen.

Personliga skatter

Ge pojken en skattkista. Göra eller köpa en fina trä bröst, oavsett storlek, som han kan använda för att samla sina skatter i som han växer. Kanske har hans namn ristade på den. Han ska bara bang på locket i år, men det blir så småningom en av sina mest värdefulla ägodelar. Göra en ljud- eller videoinspelningen av pappa och mamma, mor-och farföräldrar och några syskon. Har familjen berätta om barnet, familjen, något anmärkningsvärt hända i världen. Om du använder dator media av något slag, inkludera fortfarande bilder i inspelningen, alltför. Datum och titeln det. Lagra i skattkista eller annan säker plats. Upprepa detta varje år. Dessa inspelningar kommer att värderas av hela familjen.

Klassiska val

Tillsammans med din gåva för pojken är framtid, kan du inkludera en klassisk leksak från denna lista, utdrag från boken din ett-årig: klockor, block, böcker, hammare eller andra bultande leksak, gubben i lådan, hink och spade, dra leksaker, gunghäst, uppstoppade djur. Mammor i vet också föreslå bollar och leksak lastbilar och bilar.

Böcker

Hur underbart det vore att ha en omfattande samling av de bästa böckerna när du lämnade hemmet som ung. Gåvan av en fin bok kan vara början på en livslång samling. Många klassiska böcker är lämplig för behandlingen till små barn. Du kan börja med en samling sagor eller poesi. Du kan välja två: en robust styrelsen bok och en klassiker. En för nu, en för senare. En går i munnen (och används för banka, naturligtvis), och den andra går på hyllan.