mynewspapers.net

Ett år årsdagen gåvor för tonåringar

Ett år årsdagen gåvor för tonåringar


När sett för en stor årsdagen gåva för en tonårig årsdag, överväga att göra gåva ett datum. Middag och en film är ett vanligt sätt för tonåringar att fira fredag och lördag, men när ett jubileum rullar runt, det är dags att börja märkning milstolpar med mer minnesvärd gånger tillsammans. Gåvor att bygger relationer är de bästa idéerna för årsdagar. Visa din älskling hur mycket du bryr sig genom att engagera dig till en speciell händelse eller en serie av händelser.

Konsertbiljetter

Nästan varje tonåring har går till en show av deras favorit musiker. Scheman för kommande spelningar finns på musik mötesplats webbsidor. Vanligtvis skapas de månader i förväg, så att en hel del tid för ordentlig planering och biljett inköp. Det skulle vara bäst att köpa biljetter dagen de gå till försäljning, som många handelsplatser sälja snabbt. Konsertbiljetter kostar i allmänhet mellan £13 och 65 kr. Ytterligare avgifter kan läggas för biljetter köpas online.

Recreation Center medlemskap

Ett medlemskap till en Lokalrekreationen centrerar skulle ge mottagaren en mängd möjligheter på inomhusaktiviteter. Många fritidshem har inomhuspooler, vikt rum, basketplaner och arkader. Medlemskap kan kosta upp till £65 per person men generellt varar i sex månader eller mer.

Matlagningskurser

Göra minnen samtidigt som en måltid eller behandla. Ta en matlagningskurs på en leverans butik för lokala kök. Stärka relationen med mat, kul och kanske en framtida favorit aktivitet. Matlagningskurser kan variera från ca £19 till 65 kr beroende på kursen valt. Komplett kurser såsom en fransk middag kommer att vara dyrare än en godis att göra klass.

Skidor eller Snowboard passerar

Köp dag passerar en skidort. Ge din partner biljetterna och låt honom plocka en helg att använda biljetterna. Liftkort kostar ca £26 varje och uthyrning av utrustning kostar ca £19 per person.