mynewspapers.net

Etikett om presenter till en 25: e bröllopsdag

Etikett om presenter till en 25: e bröllopsdag


Fira en 25th bröllopsdag är en sann milstolpe. Par kan välja en genomarbetad semester eller ett stort parti att njuta av två och ett halvt decennier av äktenskapet. Etikett om presenter till en 25: e bröllopsdag är kantats av tradition. Silver är den traditionella färgen symboliserar den 25: e bröllopsdag

Traditionella Silver presenter

Traditionella 25th bröllopsdag presenter är ofta i form av heminredning eller smycken. Presentera ett dussin blommor i silver vas eller en silver fotoram innehar en bild av gift par. Silver eller bestick är också en vanlig 25-årsdagen gåva för användning i hemmet vid speciella tillfällen. Dessutom en standard silversmycken--ett halsband eller örhängen--är en fin komplimang och traditionell present till någon kvinna gifte sig med 25 år.

Moderna Silver gåvor

Moderna gåvor sträcka ofta sig till man och hustru lika. Även en graverad silver smycken box eller suvenir kan vara en söt present till en kvinna, kan en man uppskatta ett par silver manschettknappar. Moderna gåvor kan också vara mer praktisk än traditionella, dekorativa gåvor. En silver slips tackel eller Sedelklämma är en klassiskt modern present till en man, medan en silver nyckel ring är användbart för en man eller en kvinna.

Alternativa Silver gåvor

Alternativa gåvor kan betona praktiska, vidskepelse eller en särskild permanent del av silver dekor. En sterling-silver Brevöppnare, en silver rakhyvel eller ett polerat silver bälte låsbeslaget är praktiska presenter som passar 25-årsjubileum etikett. Positionering en silver hästsko på ett valv med öppningen uppåt för att är ett tecken på lycka, och en silverpläterad statyett eller en skimrande uppsättning inneslutet silver mynt skulle vara en trevlig uppvisning bit för alla hem-årsjubileum.

Bortom Silver

Silver är den mest institutionaliserade tradition förknippas med den 25: e bröllopsdag, men denna dag erbjuder också alternativ. Det gröna garnet är en ädelsten som markerar den 25: e bröllopsdag. Andradite är en granat pärla som strålar ut i färg och elegans och är idealisk för alla fina bit av årsdagen gåva smycken. Dessutom är erbjuder en bukett av Iris--traditionella 25-årsjubileum blomman--ett sätt att undvika overemphasising silver och upprätthålla traditionella etikett på denna speciella dag.