mynewspapers.net

Etikett för tärnornas lunch inbjudningarDet är inte ovanligt för en brud att vara värd för en lunch för sina tärnor att hedra och tacka dem för deras deltagande i bröllopet. Efter vissa regler för etikett när du skapar och skickar inbjudningar är bäst, så att tärnorna kommer att vara fullständigt informerade om uppgifterna om händelsen, och kan hålla inbjudan som en sentimental symbol för bröllopsdagen.

Skicka inbjudningar

Alla tärnor ska få inbjudan till lunchen ett par veckor före evenemanget, men skicka inbjudningar lunch samtidigt som bröllopinbjudningar är acceptabelt också. Det är lämpligt etikett att skicka inbjudningar använder brevpapper som är samma färg som bröllop inbjudningskort och placeringskort.

Adressing inbjudningar

Alla inbjudningar bör riktas till tärnorna endast, om inte bruden vill bjuda in andra kvinnliga medlemmar av sin familj, inklusive sin mor, mormor och systrar som inte är i bröllopsfest. Formella adresser bör omfatta brudtärna namn och titel, dvs Dr eller Honorable, och bör spegla hennes civilstånd, dvs fru eller Ms.

Typ av händelse

Om brudtärna lunch inbjudan är det samma brevpapper bröllopinbjudningar och program, är det säkert att anta att lunchen kommer att hållas i en anläggning som håller samma nivå av formalitet. Om bruden vill ha lunchen att vara avslappnad, är det bäst att skicka inbjudningar med ljusa färger och ett casual teckensnitt. Händelsen kan hållas utomhus (dvs. en grill- eller pool party), eller kan hållas på brudens favoritrestaurang, som e-post inbjudningar och påminnelser, eller telefon inbjudningar, är acceptabla.

Att tillhandahålla Detaljer

Brud lunch inbjudningar bör innehålla fullständig adress till den lunch platsen, samt tiden evenemanget äger rum. Traditionellt, kan lunchen hållas var som helst från tio på morgonen till tre på eftermiddagen, eftersom de anses "brunch" timmar. Bruden brukar begär inte gåvor på lunchen, men använder denna tid för att presentera sina tärnor med symboliska mynt av sin uppskattning, dvs smycken bitar för tärnorna bära ner i gången eller dyra blommor.

RSVP

Det är bäst att ta ett RSVP-kort i brudkläder lunch inbjudan, särskilt om evenemanget kommer att hållas i en restaurang eller banquet hall där en rösträkning är obligatoriskt. Traditionellt, brudtärna lunchen hålls dagen innan vigseln, eller dagen för bröllopet, beroende på vilken tid ceremonin börjar. Alla tärnor bör vara medveten om detta innan du svarar på inbjudan att bekräfta sin närvaro.