mynewspapers.net

Etikett för hur man svara på en bröllopsinbjudanTa emot en inbjudan till ett bröllop kan vara en stor ära, och det är nödvändigt att svara med rätt etikett och genom rätt kanaler för att säkerställa att bruden och brudgummen är medvetna om antalet gäster som vill delta. Utan att svara korrekt, riskerar gästen att vara utelämnade från tabell planer som felande eller rubba nygifta.

Funktionen av en bröllopsinbjudan

Etikett för hur man svara på en bröllopsinbjudan


Bröllopinbjudningar göra mycket mer än berätta personen inbjuden som är gifta. En tydlig och korrekt bröllopsinbjudan kommer också ange plats och tid, såväl som vidare traditionella--detaljer som föräldrar till bruden. Många inbjudningar kan också ange Detaljer för en kvällsmottagning, som ofta är på en separat plats. Slutligen, inbjudningar kan omfatta ett svar slip, som bör vara märkta med dina avsikter på om du vill delta eller inte.

Svar kort formuleringDet finns ingen standard eller korrekt sätt att word ett svar kort i en inbjudan, men det finns vissa detaljer som måste finnas på svar slip. Minst sagt, bör svar slip omfatta ett utrymme för gästerna att skriva sitt namn och markera om de hoppas att delta. Ordalydelsen i slip ändras beroende på om brudparet önskar att ha en formell eller avslappnad. Svar slip bör också ange en dag som svar är att mottas. Andra svar halk begära Detaljer för antalet gäster deltar, som några av de inbjudna kan anta att deras partner eller barn är välkomna.

Rätt etikett för att svara

Etikett för hur man svara på en bröllopsinbjudan


Bröllop svar kort är inte bara en tradition, men en viktig del av planeringen bröllopsdagen. De inbjudna gästerna att svara så att de vet exakt som kommer att gå på sin stora dag och hur många gäster finns det blir räknar bruden och brudgummen. Det är bra etikett att bemöta RSVP slip i tid, långt före den tidsfrist som anges på svar slip. Gäster ska också svara i handskriften som är läslig, för att undvika all osäkerhet hos bruden och brudgummen.

Saker att undvika när du svarar

Etikett för hur man svara på en bröllopsinbjudan


Vid Muntligt svar på en bröllopsinbjudan, försummar många människor att svara skriftligt. Detta har potential att orsaka förvirring när sista gästen nummer är som stämde, som brudparet kommer att ha någon skriftlig bekräftelse av din närvaro. När du svarar på en bröllopsinbjudan, det är absolut nödvändigt att gästen tar noggrann notering av till vilken inbjudan riktades. Det är oklokt att objudna gäster till bröllopet på antagandet att de ingick med de ursprungliga inbjudan. Eventuella frågor bör riktas till bruden.

Hur att minska en bröllopsinbjudan

Etikett för hur man svara på en bröllopsinbjudan


Det finns en etikett till sjunkande en bröllopsinbjudan. För det första bör gäst(er) svara på RSVP slip som de skulle om de deltog, kontrollera avsnittet "nedgång med beklagande". Det är också hyfs en handskriven not på svar angiven som anger din beklagande över att inte kunna närvara och passerar på lyckönskningar till bruden och brudgummen. God etikett dikterar också att gästerna inte kan närvara måste skicka en gåva till nygifta som en show av uppskattning att du var ville dela bruden och brudgummen är speciella dag.