mynewspapers.net

Etch instruktioner för ett galleri glasfönster

Etch instruktioner för ett galleri glasfönster


Etsat glas windows göra hem ser mer attraktiva, men köper Etsat glas windows eller har en konstnär etch din befintliga windows får dyra. Professionellt Etsat glas windows kostar från £65 och uppåt. Skapa ett vackra etsade Galleri glas fönster är enkla för alla som har lite tålamod och tid. När en person gör en etsad Galleri glas fönster, kostar det mindre än £13, även för ett stort fönster. Galleri glasprodukter är billiga, men få professionell snygga resultat.

Instruktioner

• Sätta på gummihandskar och torka fönstret på den sida som vetter mot utanför med en mjuk trasa belagda med alkohol. Låt det torka ordentligt och torka bort en andra gång. Låt det torka ordentligt en gång.

• Placera stencilen färdigskurna på Glasfönstret på sidan mot utanför. När det är dit du vill, sätta en bit tejp på varje hörn. Tejpa stencilen någonstans det ser ut som det är att dra på glaset på ytterkanterna. Tejpa inte klippa ut delar av stencilen. Bandet håller stencilen på plats medan etsning mediet fungerar.

• Sätt på skyddande öga slitage. Aldrig använda etsning material utan att bära skyddsutrustning. De kemikalier som etch glaset kan skada ögonen eller huden.

• Häll ca 2 msk av Galleri glas etsning medium i en papper kopp. Doppa penseln i etsning mediet.

• Dab etsning mediet upp och ner på de öppna delarna av stencilen. Se till att du badda på medellång till snittet ut områden i stencilen. Måla inte mediet i öppningarna, eller det blir under stencilen.

• Lägg till mer Galleri glas etsning medium till cup om det behövs. De flesta projekt kräver mindre medium, så Häll av överflödig vätska tillbaka in i flaskan. Kontrollera att det inte spilla på alla ytor, eller det etsningar dem.

• Låt halvtorr på glaset innan du tar bort schablonen. När etsning mediet torkar, skala maskeringstejp på glaset, och ta bort schablonen.