mynewspapers.net

Estriol effekter på huden

Estriol effekter på huden


Estriol är ett läkemedel kan du ta som ett piller eller applicera på huden som en kräm. Estriol har visat sig ha flera anti-åldrande egenskaper, med positiva effekter syns i huden. Östrogen i estriol ger det här anti-ageing egenskapen, som visar upp i ett antal sätt i ansiktet.

Rynkor

Rynkor är en av de stora farhågorna kvinnor har om åldrande och estriol kan bidra till att minska uppkomsten av rynkor. Tagit över tid, det minskar svårighetsgraden av rynkor och gör fina linjer runt ögon och mun mindre synliga.

Åldersfläckar

Åldersfläckar förekommer i ansiktet och händerna när vi åldras, att skapa små, bruna fläckar. Estriol kan hjälpa till att minska uppkomsten av fläckar, vilket gör dem bleknar. Östrogen i estriol ansvarar för blekning.

Fukten

Östrogen i estriol skapar hyaluronsyra, en fukt hållaren för hud, att lägga till fukt i alla områden av huden. Resultatet är en dewier hy som ser frisk och glödande, som om du alltid har färska fuktkräm på ditt ansikte.

Elasticitet

Estriol skapar naturliga östrogen och silikon i kroppen, vilket kan bidra till att förbättra hudens elasticitet. Denna effekt gör huden fastare och smidigare, vilket gör det verkar yngre. Ta estriol kan resultera i en ansiktslyftning effekt runt ögon, kinder och mun.