mynewspapers.net

ESL brädspel för barn

ESL brädspel för barn


Brädspel erbjuder ESL lärare ett sätt att förstärka den kunskap som studenterna får i klasser. Studenter kan använda ESL brädspel för att lära dig ordförråd ord eller till praktiken grammatiska strukturer. Brädspel fungerar bäst i små klasser. Om din klass är stor, kan du dela upp eleverna upp till play enskilda brädspel eller dela upp klassen i grupper för att tävla mot varandra.

Bingo

Bingo är ett lämpligt spel att spela med ESL studenter eftersom det kan fungera med någon ålder och skicklighet nivå. Du kan spela den traditionella versionen av bingo med siffror, eller du kan köpa speciella bingo styrelser som använder bokstäver eller ord i stället för siffrorna. På MES-English.com, kan du skriva ut bingobrickor med bilder som relaterar till din nuvarande instruktions enhet.

Scrabble junior

I Scrabble, spelare ta ett visst antal plattor och sedan använda dessa plattor för att skapa ord. Detta kan vara för svårt för nya elever och unga studenter, så Scrabble junior kan vara en bättre lösning för dem. Det finns förtryckt ord på ena sidan av styrelsen och studenter får placera två bokstäver samtidigt för att skapa ord. Den som slutar ordet blir punkten. Andra sidan av styrelsen är tomt, vilket gör att mer avancerade eleverna göra egna ord.

Ord upp

Word Up är ett brädspel som skapades specifikt med ESL studenter i åtanke. Spelarna turas rulla tärningarna och flytta på bordet. Varje utrymme i styrelsen har olika svenska utmaningar som studeranden måste uppfylla, som Fyll-i-blank och flervalsfrågor.

Utskrivbara ESL brädspel

Många webbplatser som erbjuder resurser för ESL lärare även utskrivbara brädspel. Dessa ser ut som traditionella brädspel, där spelarna kastar en tärning och flytta från plats till plats, men varje spel fokuserar specifikt på den enhet som du undervisning. Exempelvis kan du skriva ut ett spel på att använda presens som har bilder av människor som gör åtgärden.

Alla brädspel

Ett spel behöver inte vara särskilt utformade för ESL studenter eller ta itu med ordförråd för att använda i dina ESL klasser. Du kan enkelt anpassa alla brädspel för användning i en ESL klassrum genom att be eleverna att besvara en ESL fråga innan du tar sin tur. Traditionella Barnspel som Candy Land och rännor och stegar fungerar bra för detta.