mynewspapers.net

Ersättning för Paraffin i att göra choklad

Ersättning för Paraffin i att göra choklad


Använda paraffin vax för att göra choklad är en kvarleva från äldre godis att göra tekniker. Paraffinet användes att choklad uppsättningen upp ordentligt. Det var också en något farlig praxis, eftersom paraffin är samma vax används för att göra ljus. Även om mycket lite paraffin användes för att göra choklad, det är fortfarande ett ämne som inte godkänts som livsmedel och det finns flera ersätter tillgängliga.

Mandel Bark

Mandel bark är lite missvisande, eftersom ingen mandel används för tillverkning av denna produkt. Mandel bark är tillverkad av delvis härdad vegetabilisk olja. Den kan användas som ett substitut för choklad själv, att hålla konfekt som pepparkakor hus tillsammans, eller som ersättning för paraffin vax som tillsats till choklad.

Sammansatta beläggningar

Sammansatta beläggningar liknar mandel bark. De formuleras genom att kombinera kakaopulver med vegetabilisk olja. Som mandel smör har denna kombination en låg smältpunkt. Kombinationen är också mycket mottaglig för andra extra smaker. Sammansatta beläggningar kan läggas till choklad när doppning objekt, garnering desserter, formning godis och bakning.

Gemensamma skåp substitutioner

En hemgjord gjuta förening kan göras genom att lägga till 2 msk ljus majssirap till 1/2 kopp smält choklad. På samma sätt eftersom mandel bark och sammansatta beläggningar består av vegetabiliska oljor, kan vegetabiliska förkortning användas. Ersätta ett par matskedar av förkortningen för varje halv bar paraffin krävde i ett recept.

Anlöpning

Den slutliga ersättningen är ingen ersättning alls. Paraffin, mandel bark och sammansatta beläggningar används för att hjälpa choklad uppsättning upp ordentligt. De är tillsatser som inte behövs när chokladen har varit härdat ordentligt. Anlöpning stabiliserar choklad genom en noggrann process av smältande och kylning av choklad. Även om processen är en svår färdighet att förvärva, när det görs korrekt, behövs inga tillsatser till choklad.