mynewspapers.net

Ersätta glittrande vatten i bakning

Ersätta glittrande vatten i bakning


Kolsyrat vatten, som också kallas kolsyrat vatten eller läsk vatten, är vatten som har haft kolsyran tillsätts det. Det används i en mängd olika recept i köket som sträcker sig från alkoholhaltiga drycker till stekning smeten. I bakning, används det ibland som ersättning för andra vätskor, såsom vanligt vatten eller alkohol, för att skapa en fluffigare smeten eller degen. Den finns i butikerna under namnet "sparkling water." Club soda är en version av kolsyrat vatten som också har en liten mängd salt till, så det är ett kolsyrat vatten alternativ också.

Instruktioner

• Läs receptet för att avgöra vilka vätskor som används i receptet. Kolsyrat vatten är en ersättning för alkoholhaltiga drycker, som öl, eller vanligt vatten. Om receptet inte använder alla vätskor, finns det inget att ersätta. Till exempel en grundläggande chocolate chip cookie använder inte vatten, öl eller andra vätskor och smeten är tillverkad av krämig smör och ägg i stället. Kontrollera att det finns en vätska tillsätts deg eller smet.

• Följ recept instruktioner. Den enda artikel som ändras är den vätska som används i receptet. Alla andra instruktioner att följa receptet.

• Ersätta en lika stor mängd mousserande vatten i stället för andra vätskan. När receptet säger att lägga till en kopp vatten, tillsätt en kopp kolsyrat vatten istället. Blanda det enligt anvisningarna degen.

• Placera degen i ugnen när du är redo. När degen är beredd och gjorde till det bakade objektet, till exempel en pie crust, bröd, rullar eller cookies, placeras i ugnen vid samma temperatur som recept instruktioner anger. Slutprodukten ska komma ut fluffigare och lättare än det ursprungliga receptet.