mynewspapers.net

Equestrian smycken och kläder presenterOm det finns en häst älskare på din gåva lista, kommer du aldrig att med förlust för idéer---särskilt om den personen äger en häst. Inte bara finns det talrika gåva förslag som har djuret, det är också många kläder och smycken förslag som är säker på att behaga Ridsport, alltför.

Smycken för svenska ryttare

Innan letar efter kläder eller smycken objekt, vara säker du veta den Ridsport önskemål av discipliner. Svenska ryttare är alltid på jakt efter choker stift. Franska jakt horn, fox huvuden, cap och gröda kombinationer samt snaffle bits traditionella mönster och brukar komma i olika storlekar. Det finns även armband, örhängen och halsband i liknande klassiska mönster. Manliga häst älskare---särskilt dressyr och gång häst ryttare---willl uppskatta häst-tema slips nubb, kavajslag pins och manschettknappar.

Smycken för Western Riders

Västlig ritt kommer att njuta av silver knappen täcker och silver conchos för att hålla tal på plats, samt Western-tema örhängen, armband och halsband. Silver band används ofta att hålla scarfs ihop medan silver accenter kan hittas på hat band. Många västerländska smycken bitar kommer att omfatta turkos och häst hår accenter. Klockor som fokuserar på västra händelser såsom FAT racing, roping, grimma och västra nöje också göra unika gåvor.

Casual kläder

Både svenska och västerländska entusiaster kommer att njuta av T-shirts, tröjor och hoodies att förklara sin kärlek för en viss disciplin eller rasen. Andra slogans kommer att förkunna bäraren en "Lada gudinna", eller ange att "hästar åt mina läxor". Det finns även en med uppochner print som lyder, "Om du kan läsa här sätta mig tillbaka på min häst." Vissa företag innehåller också ett foto av en speciell häst på plagget. Häst-tema förkläden, pyjamas och baseball hattar finns, och det finns gott om artiklar för spädbarn och småbarn, alltför.

Konkurrens kläder

Om din speciella häst älskare också konkurrerar, att blusar och skjortor för visar vara Välkommen. Medan svenska kläder tenderar att vara konservativ, kommer att Västlig ritt bära mer färgglad objekt. Vara säker, dock att några blusar eller västar som du väljer för en Western ryttare kompletterar Hästens färg som resten av ryttarens outfit. Västlig ritt kommer också att uppskatta bälten och handskar till slut en outfit; Svenska ryttare som gör någon hoppning kommer att uppskatta säkerhetsvästar och hjälmar. Var noga med att kontrollera regel böcker för din häst älskare rasen eller händelse så att din gåva kommer att vara lämpligt.