mynewspapers.net

Enklaste sättet att flytta en Rock landskap

Enklaste sättet att flytta en Rock landskap


Flytta en rock landskap behöver inte vara svårt. Husägare försummar ofta att idén med att uppdatera deras landskapsdesign när det handlar om att flytta tunga stenar. Deras tvekan är förståeligt; en eftermiddag lyfta och skjuta täta bergarter kan utlösa förödelse på rygg och ben. Lyckligtvis finns det ett antal verktyg som kan göra jobbet mycket lättare. Om du behöver flytta en rock landskap, underlättar genom bekanta dig med alternativ som finns för att flytta stenar i olika storlekar.

Instruktioner

Stora stenar

• Hyr en skid-steer-lastare från en maskiner uthyrare. Skid-steer-lastare är små fordon som används för grävning och tunga lyft operationer. Om du har råd, är skid-steer-lastare det snabbaste och enklaste sättet att flytta mycket stort landskap stenar.

• Kör lastaren upp till till platsen för de stora stenarna och rulla dem i hinken kvarstad på framsidan av lastaren. Om du har problem med rullande stenar, Använd en bända bar eller få bort stenarna med belastning hinken som en grävare.

• Skapa ett provisorium transportband till rulla stenar över om din budget utesluter hyra en skid-steer-lastare. Lägg en planka av trä över 5 till 10 korta bitar av järnrör. Hissa klipporna på plankan med bända bar och rulla på plankan längs raden av rör, dra dem från baksidan och ersätta dem i fronten som plankan rör sig framåt.

Medium klippor

• Köp, hyra eller låna ett medium till tunga hand lastbil.

• Rulla hand lastbilen över till vaggar och flytta dem en efter en, glidande noseplate under varje sten och tippning handtaget tillbaka för att säkra klippan i lastbilen innan wheeling det bort.

• Flytta stenar med en snö släde om du inte har tillgång till en hand lastbil. Rulla varje sten på släden med händerna eller en bända bar innan du drar den till den nya platsen.

Små stenar

• Fyll en hjulförsedda soptunnan med så många av de små stenarna som du kan dra bakom dig.

• Rulla den fyllda kan till den nya platsen.

• Fastställa en tjock presenning på marken bredvid rock landskapet om du inte äger en hjulförsedda soptunnan. Överföra klipporna till tarp och sedan flytta dem genom att dra tarp längs marken bakom dig.