mynewspapers.net

Enklare måltider för årsdagen middagar

Enklare måltider för årsdagen middagar


Årsdagen middagar görs speciella genom att välja god mat som är utöver vanligt. För att göra en enkel men romantisk årsdagen middag, välja en finare kött som är reserverat för speciella tillfällen. Perfekt årsdagen middag med vin, nya tallrikar eller en vacker årsdagen dessert.

Lax-årsdagen middag

Klipp ut två stora hjärtan av pergamentpapper. Spraya pergamentpapper med icke-minne matlagning spray. Lägg en laxfilé på ena sidan av hjärtat och krydda med salt och peppar. Toppa med svarta bönor och strimla remsor av zucchini, squash, purjolök och champinjoner. Krydda med salt, peppar, två matskedar sojasås, en skiva smör och vitt vin. Vik papperet, och crimp kanterna tillsammans att försegla. Grädda i ugn på 177 grader ReK 15 till 20 minuter.

Årsdagen krabba rätter

Tärningar och stek en liten vit lök, rödlök och två koppar svampar i ghee på medelvärme. Lägga till en matsked av timjan och oregano. Lägg till åtta-uns mjukost, ett halvkilo klump crabmeat, tre vitlöksklyftor köttfärs och Parmesan. Sänk värmen och tillsätt 1/4 kopp vispgrädde, salt och peppar. Dela i fyra åtta ounce gryta rätter, topp varje gryta med Degblad och klipp av överskottet. Pensla olivolja och baka i ugnen på 177 grader ReK 10 minuter.

Filé Mignon med svamp

Torka av biffarna, krydda med salt och peppar och Bryn på medelhög värme. Baka dem i ugn på 177 grader ReK 10 till 12 minuter. Fräs schalottenlök och svamp i en stekpanna. Krydda med timjan, salt och peppar. I en separat kastrull koka två msk Dijon senap, tre matskedar smör och en kopp rött vin tills det tjocknar. Top biffarna med schalottenlök och svamp, och Ringla med rödvinssås. Garnera med persilja.