mynewspapers.net

Enkla uppfinningar för barn

Enkla uppfinningar för barn


Människor har uppfinna produkter för att göra allas liv bekvämare eftersom de första människorna gick på jorden. De flesta uppfinningar, dock har utformats med vuxna i åtanke. Barn har en helt annan uppsättning behov och ändringar som skulle göra livet bekvämare. För barn finns det några stora uppfinningar som kommer att göra livet lättare samt vara imponerande till deras familj och vänner.

Ryggsäck på hjul

Ryggsäck på hjul blev en stor och nyttig uppfinning för många barn försöka släpa flera stora läroböcker till skolan på en gång. Ryggsäcken förvandlades till en typ av rullande resväska med ett infällbart handtag för att dra när det behövs. Ibland när du försöker få igenom trånga hallar och har redan fallit bort dina böcker, plocka upp och lägga den på rygg. För att göra andra liknande uppfinningar på egen hand, experimentera på vad annat kunde placeras på hjul. Ditt gym väska eller mammas matkassar är två bra alternativ som får ofta mycket tunga.

Barn-storlek solskyddet

Det finns begränsad bekvämligheter för barn i bilar. När du är äntligen tillräckligt gammal och lång nog att sitta i framsätet, är solskyddet ofta fortfarande för kort för din bekvämlighet. Uppfinna en sun visor clip-on ändring som sträcker sig skuggan ner bara lite längre för att skydda solen från dina ögon. Det kunde göras med något så enkelt som kartong och kardborrband. Gör det snabbt löstagbar och inte så lång att föraren har svårt att se förbi den.

X-Ray Vision Glasses

Få tillbaka den gamla x-ray vision glasögon som brukade komma med många super hjälte serietidningar. Limma en fjäder mellan två bitar av kartong och skär dessa i form av glasögon linser. Peta ett hål genom centrum av var och en för varje öga, och fäst en bit tråd som ska fungera som glasögon ramar "linser". När du sätter detta på och titta på någons hud, visas den att du ser hans ben på grund av den fjädern konsistens.