mynewspapers.net

Enkla & traditionella aptitretare & plockmat

Enkla & traditionella aptitretare & plockmat


När du planerar din Festmeny förrätt, sticka med enkla och traditionella snacks att behaga alla på din gästlista. Du behöver inte spendera en massa pengar eller tid i köket för att skapa plockmat som kommer att tillfredsställa part publiken aptit och paletter. Försökt-och-true aptitretare kommer aldrig gå ur kulinariska stil.

Vegetabiliska fack

Grönsaker gör friska och fyllning aptitretare. Göra en iögonfallande vegetabiliska fack inklusive en mängd olika färgglada produkter. Placera ett dopp, som ranch eller hummus, i centrum av facket och ordna bita storlek grönsaker runt den. Använd ljusa röda körsbärstomater, Morotsstavar, grön, gul och röd paprika ringar, lila blomkål småblommorna och gurka skivor för att skapa en levande, väl avrundad grönsaker tallrik.

Mini smörgåsar

Mini smörgåsar kommer att tillfredsställa gästernas hungerkänslor utan att förstöra deras aptit för middag. När du planerar menyn mini smörgås, innehåller både kött och vegetariska alternativ. Te smörgåsar, traditionellt fylld med ingredienser såsom ägg sallad och gurka och färskost, gör eleganta finger varor. Andra smörgås fyllningar inkluderar tonfisk sallad, ryktade Kycklingsallad och skinka och ost. Skär kanterna från brödet och skiva smörgåsar diagonalt för en dekorativ presentation.

Ost sprider

Kryddade ost spridning aptitretare gör att gästerna att enkelt mumsa medan de mingla. Skapa en bricka fylld med flera sorters ost sprider sig, till exempel ädelost, skarpa cheddar och pepparrot, portvin och vitlök och ört-infunderas färskost. Servera den sprider sig med en mängd krispigt tilltugg, inklusive pretzel stavar, bagel chips och kex.

Devilled ägg

Devilled ägg är klassiska förrätter lämpliga för alla tillfällen. För att skapa plockmat, bara hard-boil ägg och ösa äggulorna i en bunke. Skapa en mjuk och krämig fyllning genom att kombinera äggulorna med majonnäs, senap, och salt och peppar. Pipe fyllningen i centrumen för halverad äggvitorna med en bakelse väska utrustad med en dekorativ spets eller en plastpåse med en klippt hörn. Top ägg med strössel av paprika eller skivad svarta oliver.