mynewspapers.net

Enkla steg till en kropp detox

Enkla steg till en kropp detox


Kroppen detoxifications har funnits i århundraden. Många kulturer utföra rening ritualer, kroppen rensning och fasta som ett sätt att ta hand om kroppen. Idag är detox förknippade med droger och alkohol i stället för ett sätt att vitalisera och ladda våra kroppar. Kroppen detoxifications hjälpa Ladda kroppen, få fart på ett viktminskningsprogram och eliminera gifter från kroppen. De är bra att göra så ofta som en gång i månaden eller så lite som en gång om året.

Välj en avgiftning längd

Enkla steg till en kropp detox


Detoxifications varierar från en dag till 30 dagar. En dag detoxifications hända under 24 till 36 timmar. Du ta bort eller minska mängden toxiner i kroppen. Morgonen den en dag och slutar i början av nästa, är det en avgiftning gjort enkelt hemma eller på kontoret. En fyra - till sju - dagars body avgiftning eliminerar så många gifter som möjligt utan att lägga till ytterligare in i ditt system. I dessa dagar, äter ljus och dricker antioxidant-fyllda juicer och massor av vatten gör att kroppen att rensa ut alla (och alla) gifter inom.

Öka ditt vattenintag

Enkla steg till en kropp detox


Våra kroppar är någonstans från 75 till 85 procent vatten. Vatten är avgörande för vår överlevnad och viktigt i våra dagliga rutiner. De flesta av oss får inte tillräckligt med vatten som det är. Ökande vattenintag hjälper till att spola toxiner ur kroppen. Om du normalt inte dricker mycket vatten, lägga till minst en 250ml glas en timme i din dagliga rutin. Ett enkelt sätt att åstadkomma detta belopp är dricka 125ml vatten varje kvart. I början av varje timme, häll 500ml rent, filtrerat vatten i ett glas eller en flaska vatten. Ställa in en timer i 15 minuter och dricker 125ml när larmet ljuder. När går en timme, ditt vattenintag har redan ökat med två 250ml glas. En bra detox dryck du kan ha varje dag är citronvatten. Ta saften från två citroner och tillsätt till 750ml rent, filtrerat vatten. Drick detta så ofta du vill under dagen. Saften från citronen renar levern och vattnet spolar ut orenheter. För en extra kick, strö en nypa cayennepeppar. Cayenne är en blod renare och hjälper till att driva ut gifter från blodet.

Minska eller ta bort rött kött

Enkla steg till en kropp detox


Rött kött, kan om inte organiska eller frigående, vara full av skadliga toxiner, som tillväxt hormoner eller antibiotika. Att sätta dessa i kroppen lägger till fri radikal produktion. Minska mängden rött kött i kosten till en gång i veckan i stället för normalt två till tre gånger. Använda magert fläskkött, kyckling, eller ens försöka vissa tofu, som ersättning för köttet i skålen.

Äta frukt och grönsaker

Enkla steg till en kropp detox


Lägga mer frukt och grönsaker till måltiderna är ett annat enkelt sätt att avgifta kroppen. Det hjälper också fylla dig med extra fiber. För frukost, äta en banan eller äpple. För att få så många frukter i ett sammanträde som möjligt, göra en fruktsallad med äpplen, päron, bananer, jordgubbar och vindruvor. Full av naturliga C-vitamin och kalium, du börjar din dag på rätt. För lunch, istället för en hamburgare och pommes frites, ta en bakad potatis med en grönsallad. Potatis ger dig energi för resten av dagen och salladen ger dig minst två portioner grönsaker. Stapla på spenat, tomater och osaltat solrosfrön för ytterligare protein, vitamin C och naturligt förekommande antioxidanter.

Resten

Enkla steg till en kropp detox


Vatten, mat och luft är viktiga för kroppen men att få en god natts sömn är också viktigt. Vi behöver minst åtta timmars sömn varje natt. Under sömnen kroppen vila och ladda batterierna. Sömn hjälper till med matsmältningen, viktminskning och god psykisk hälsa. Ett enkelt sätt att hjälpa din kropp detox är genom att gå till sova tidigare för att få de som krävs för åtta timmar.

Ta försiktighet

Som med alla förändringar i din kost och motion program, måste vara försiktig om du är blodfattig, lider av hjärtproblem, är diabetiker eller har några andra villkor som kan förvärras under en detox. Rådgör med din läkare om du tar någon medicin eller har några frågor.