mynewspapers.net

Enkla steg för att göra återvunnet papper

Enkla steg för att göra återvunnet papper


När du tänker på mängden pappersprodukter ensam du kasta bort varje dag, kan det göra dig sjuk att det inte finns ett sätt att återanvända den på något sätt. Det rekommenderas att återvinna alla objekt kan du, men om du skulle vilja prova att göra återvunnet papper själv för craft användning eller bara som en verksamhet för barn, Följ dessa enkla steg.

Instruktioner

• Välj papper som ska återvinnas. När du plockar de gamla papper som du vill använda för att göra det nya återvunnet papperet, Tänk på hur att papper känns och ser eftersom detta är hur den nya återvunnet papper känsla och färg kommer att vara en gång färdig. Till exempel, om du använder gamla kort och askar, måste en tjock, mörkare grå återvunnet papper när du är klar. Om du använder bara gamla dator papper och en tidning, skapar du ett tunnare, mer rött i färg återvunnet papper. När du väljer det gamla papperet som ska återvinnas, strimla den i små bitar och Fyll din mixer upp halvvägs och fyll resten med luke varma vatten. Kör mixern för en lite mindre än en minut eller tills den har en slät massa konsistens.

• Gör att gjuta. Du måste bestämma vilken storlek du vill ha återvunnet bitar av papper, och sedan klippa fönster skärmen till en lite större än den storleken och använd sedan trä scraps eller en gammal ram för att utforma en ram. Du kan antingen spik eller häfta mesh skärmen tätt över den tills det är säkert.

• Fyll små badkar eller behållaren, som bör vara lite större att skärmen berömmelse, halvfull med vatten. Lägg sedan till två till fyra blandare full av massa vatten. Mer massa du lägger till i behållaren av vatten kommer att resultera i tjockare papper; den mindre massa som du lägger till i behållaren med vatten, ju tunnare papper. Du kan justera med mer massa eller mer vatten när du går enligt önskemål återvunnet papper tjocklek.

• Börja göra återvunnet papper. Sänk mesh skärm RAM (frame sida ner) i behållaren blandad massa och vatten. Sakta höja ramen överst i mixen låter massa/vatten blanda långsamt rinna genom skärmen. När det har slutat dränering för det mesta, ram utanför behållaren och placera en fyrkantig bit tyg (bomull, flanell eller filt kommer göra) över massa på skärmen ram. Långsamt svamp någon mer överflödigt vatten och se till att ringa svampen ut ofta och försöka få så mycket vätska ur fruktköttet genom badda torget tyg som du kan.

• När du har svamp allt vatten, kan du ta bort bit av tyg som omfattar massa på skärmen ram, placera händerna på tyget och långsamt vända skärmen och försiktigt dra av tyget och massa ihop i ett stycke. Placera bitar av tyg och massa blandningen på en handduk eller tidning och låt dem torka förrän de har ingen fukt vid beröring (som kan ta halva dagen). När återvunnet papper är torr, lossnar tyget och använda det vackra återvunnet papperet för dagligt bruk eller för ett hantverk.