mynewspapers.net

Enkla sätt att dekorera en kyrka för ett bröllop

Enkla sätt att dekorera en kyrka för ett bröllop


De flesta av fokus för bröllop dekorationer ges till utsmyckning receptionen. Dock kan några kyrkor du dekorera kyrkan för ditt bröllop. Det är viktigt att fråga om dekoration begränsningar av din särskilt kyrkan för att se till vad du planerar är tillåtet. När du vet vad som är tillåtet, kan du arbeta på dekorerar kyrkan helt enkelt, men ändå elegant för ditt bröllop.

Blommor

Blommorna är ofta en stor del av bröllopet. Bruden och hennes skötare bära buketter, brudgummen och marskalkar bära boutonnières, några av de viktiga gästerna bär corsages och blomma flicka kastar blomblad. En enkel blomsterarrangemang som matchar brudens bukett kan placeras på altaret för att föra fokus på framsidan av kyrkan. Blommor kan också användas i ändarna av bänkarna och i kyrkliga farstun för att skapa en välkomnande känsla till kyrkan.

Bänk bågar

Bänk bågar kan placeras på ändarna av bänkarna foder i gången där du gör din entré och där lämnar du med din nya man. Du kan göra bänk bågar själv med valfri kombination av tyll och band eller du kan köpa dem redan gjort. Välj vitt eller en färg som passar bröllopet Färgtema för att skapa bågar. Till exempel kan du skapa bågar med vit tyll och band som matchar brudtärna klänningar. Du kan också lägga till en blomma från buketter i varje båge.

Ljus

Ljus är väl kända för att ge en romantisk nyans för varje situation. Några kyrkor kan du använda stearinljus i din kyrka dekorationer för ditt bröllop. Några av dessa kyrkor kommer att ge ljusstakar som fäster ändarna på bänkarna eller speciella kandelabrar som kan placeras på altaret. Kontrollera med din kyrka på vad som är tillåtet för ditt bröllop. Om du har möjlighet att placera tillräckligt ljus, kan du kunna avstå från med hjälp av elektriska lampor för ditt bröllop.

Mittgång dekorationer

En mittgång löpare används ofta för bruden för att gå till hennes nya make-till-vara. Denna gången löpare kan vara vit eller någon färg som matchar bröllop färgtemat. Några av dem kan även vara anpassad utskrift för att inkludera ditt namn och bröllop datum. Förutom den gång löparen, kan du drapera tyll eller andra tyg mellan bänkarna. Dina gäster måste komma in från de yttre raderna i bänkarna, men detta draperi är ett enkelt sätt att göra en storslagen entré.