mynewspapers.net

Enkla sätt att dekorera Cup Cakes för barn

Enkla sätt att dekorera Cup Cakes för barn


Dekorativa cupcakes gör minnesvärda desserter för födelsedagsfirande eller en personlig ta hem behandling från en sommar insamling. Oavsett tillfälle, färgglada icings och dagliga snacks såsom Choklad bestruket godis, frukt rulla snacks, marshmallows, fisk formade kex och majs snacks ge lätt material för att dekorera cupcakes.

Under havet

Akvarium cupcakes kräver blå iskallt muffins, färgade fiskar formade kex, svart glasyr och vita godis konfetti. Placera tre till fyra fisk formade kex på blå glasyr, lägga till en punkt av svart isbildning i varje knäckt för ögat och placera vita godis konfetti på isbildning för bubblor. Du kan också göra lätt beach cupcakes av sönder graham kex och bevattning smulor på ett iskallt cupcake för sand. Toppa med en snäcka godis och en cocktail paraply. Kontrollera din lokala godisbutik för seashell formade godis eller Använd godis smälta formar för att skapa din egen.

Bilar och tåg

Du kan göra bilen cupcake slagklippare med hjälp av miniatyr choklad godis barer för kroppen och godis belagda choklad för hjulen. Använd en prick av isbildning för att fästa hjulen. Skapa ett tåg genom att ansluta choklad bilarna med en tunn sträng av svart lakrits. Lägg en bit av runda choklad godis på toppen av en bil att göra tågets motor. Placera de färdiga fordon på iskallt muffins. Du kan också använda färdiga fondant till formen fordon för cupcake slagklippare.

Färgglada

Lysa upp dessertbordet med solsken, rainbow och daisy cupcakes. Sprida orange isbildning på cupcakes och toppa med orange socker. För att göra solens strålar Använd grädde för att fästa breda formad slutet av kon majs snacks runt kanten på cupcake. Lägga till ett leende genom att placera två miniatyr brunt godis belagda choklad i centrum för ögon och pipe brun glasyr för ett leende. För att göra en regnbåge rullade topper, skär en mångfärgade frukt mellanmål i strimlor av en halv tum bred av två inches lång. Böj remsan och placera ovanpå en blå iced cupcake. Lägg till miniatyr vita marshmallows runt ändarna på regnbågen för moln. Skär en stor marshmallow i fem skivor att skapa kronblad för en daisy cupcake. Placera skivor på en gul iced cupcake och sätta en runda godis eller en prick av isbildning i centrum till slut.

Helt enkelt enkelt

Värd en rosa party? Sprida olika nyanser av rosa grädde på cupcakes. Doppa iskallt muffins i färgat socker och toppa med en leksak eller godis ring för en glamour part. Skapa en spelplan genom att sprida grön grädde på cupcakes och lägga till en färdiga cupcake topper på din favorit sport bollen. Dekorativa cupcake wraps bild över pappret bakning cup och omedelbart klä upp vanligt iskallt muffins.