mynewspapers.net

Enkla roliga idéer för en Hannah Montana födelsedagsfest

Enkla roliga idéer för en Hannah Montana födelsedagsfest


Om din lilla flicka är en Hannah Montana fan, ska hon vara helt hänförd med en Hannah Montana-tema födelsedagsfest. På grund av sin popularitet erbjuder detta tema en mängd olika party supplies, vilket ger dig många alternativ för inbjudningar, dekorationer och andra part grejor att se till att din tjej Hannah Montana födelsedag bash är en av hennes mest ömt ihågkommen.

Inbjudningar

Välj rosa eller lila kortpapp. Ta en bild av din dotter klädd som en rockstjärna med en blond peruk. Placera bilden på framsidan av kortpapp, sammanfattar de foto och inbjudan i rosa, lila eller silver glitter. Skriv parti detaljer inuti kortet. Denna inbjudan kan också skapas genom att skära en mikrofon, stjärna, gitarr eller Musiknoteringen ur en annan färg på tjockt papper och limma det till det första exemplaret, sammanfattar de utklipp och inbjudan med glitter. Du kan också skriva ut konsertbiljetter eller backstage-pass med information om partiet har gäster föra dem till festen får tillträde, och har en "body guard", kontrollera biljetter eller passerar vid dörren.

Dekorationer

Hänga rosa, lila, silver och guld ballonger och serpentiner överallt. Placera golvet kuddar och beanbag stolar i din tema färger runt i rummet för tjejerna att koppla av på. Använda billig röd material för att skapa röda mattan leder till din dörr. Hänga CD-skivor från tydliga fiskelina från taket och hänga Hannah Montana affischer runt i rummet. Skapa en scen för partiet med draperingar ett vitt ark på väggen och rita eller måla Hannah Montana logotypen i bladet. Hänga vita lampor runt scenområdet och ställa upp en karaokemaskin för tjejerna att sjunga deras favorit Hannah Montana.

Spel och aktiviteter

Ställa in en tabell makeover varor såsom smink, glitter, blond peruker, bijouterier och klä upp kläder. Gör tjejerna till Hannah Montana och ta en digital bild av tjejerna efteråt. Inkludera en kopia av bilden i de tack anteckningar du skicka följande partiet. Har tjejer sitter i en cirkel. Spela Hannah Montana musik från en CD-spelare, med flickorna passera mikrofonen runt cirkeln medan musiken spelas upp. Stoppa musiken slumpmässigt; beroende på vilken tjej är kvar håller mikrofonen måste avslutas texten till låten. Dela upp tjejerna i två lag, med varje team bildar en enda fil linje. Ge varje lag med en väska fylld med en blond peruk, mikrofon, höga klackar, poofy kjol och glittrig topp. Förlägger två stolar ett rimligt rinnande från flickorna. När du säger gå, måste flickan framför raden sätta på kostym, kör till stolen, touch stolen och sedan springa tillbaka till sitt team. Hon måste då ta bort kostym, lämnar den för nästa flickan som upprepas processen. A-laget till slut vinner den race.

Tårta och mat

Göra två rektangulära kakor, stapla ovanpå varandra. Skär en gitarr form av två kakor med en kniv. Frost gitarr hot pink och strö den med ätbart glitter, sedan rör på detaljer som gitarr strängar och ljud hål. Set-up en gör-din-egen pizza bar med delning av engelska muffins på mitten och placera dem på ett bord. Anges ingredienser såsom ost, pepperoni, paprika, oliver och champinjoner så att flickor kan skapa sin egen mini-pizzor. Tjäna marker och pretzels tillsammans med pizzor som rice krispig behandlar skär i stjärna former.

Gynnar

Använda glittrande mini-handväskor för att hålla partiet favörer. Fyll påsarna med läppglans, kroppen glitter, nagellack, bijouterier, leksak mikrofoner, solglasögon och fjäder pennor med anteckningsblock. Hannah Montana varor såsom pennor, penna fall, stämplar, nyckelringar och dragkedja drar också göra bra fest favörer.