mynewspapers.net

Enkla projekt för elementära studenter

Enkla projekt för elementära studenter


Engineering projekt är goda inlärningsmöjligheter för grundskolan barn eftersom eleverna kan lära sig flera begrepp med ett projekt. Studenter som studerar teknik lär dig hur byggnader uppe, hur mekanisk utrustning fungerar och hur processer slutförs. Om tekniska projekt ses som komplicerat och inblandade, det finns enkla alternativ som passar för grundskolan barn.

Vindmätaren

En vindmätaren mäter vindhastighet. En hemgjord vindmätaren mäter inte vindens hastighet i km/h, men i varv per minut. Hemgjord vindmätaren är gjord av pappersmuggar, remsor av kartong, en push-pin, en penna och modellering lera. Andra krävs material innehålla en färgad markör, staples och härskare. Vindens hastighet bestäms genom att räkna numrera av rotationer koppen gör i en minut.

Ägget Shell styrka

Valv används i många former av arkitektur inklusive broar och igloos. Detta projekt kräver fyra ägg, band och böcker. Äggskalen är tömt och formas till kupoler. Kupolerna är placerade i en rektangel och böcker är placerade på toppen. Även om äggskal är ömtåliga, dome formen av beskjuter ger styrka och skal kommer att hålla en överraskande mängd vikt.

Vattenfilter

Vattnet filtreras ofta med sand och grus för att avlägsna föroreningar. Ett vattenfilter kan skapas från en 2-liters läsk flaska, grus, sand, bomull bollar och smutsigt vatten. Skär soda flaskan på mitten och placera den övre halvan inne botten hälften som en tratt. Barnen kan sedan layer filtermaterial i tratt delen skapa ett filter. Barnen kan experimentera med Skikta objekt i en annan ordning att se som fungerar bäst och ta isär filtret för att se vilka typer av föroreningar har tagits bort av vilket ämne.

Svävare

En svävare fungerar eftersom det rider på en kudde av luftar, som minskar friktionen mellan botten av båten och golvet. En enkel svävare består av ett papper plattan, filmburk, affisch kitt och en ballong. Papperstallriken bildar botten av svävare, filmburk leder luften och ballongen ger den kraft som lyfter båten. Papper plattan och film behållaren har hål stansas i dem att fokusera luftström.