mynewspapers.net

Enkla inredningsidéer för ett utomhus bröllop

Enkla inredningsidéer för ett utomhus bröllop


Ett bröllop ska vara om att fira kärleken till bruden och brudgummen--inte tjafsa över intrikata dekorationer. Det finns många enkel utsmyckning idéer för utomhus bröllop som kommer att lägga romantik och skönhet. Ljus, färgglada sängkläder, krukväxter växter och stenar är några enkla sätt att dekorera ett utomhus bröllop.

Ljus

Inkludera extraljus på din utomhus bröllop att skapa en mer romantisk glöd. Ljus är ett enkelt sätt lägga till denna effekt. Placera ett votive ljus i centrum för varje tabell eller fylla en skål med vatten och lägga till några flytande ljus. Sidorna av ljus innehavare kommer att skydda lågan från vind och hjälper till att hålla ljusen brinner igenom händelsen. Till linje i gången med ljus, köpa brandhämmande luminarias. Dessa enkla lyktor kan placeras på marken med ett ljus inuti, som kommer att lysa upp lyktan och gångvägen.

Sängkläder

Klä upp ett område med sängkläder är ett enkelt sätt att dekorera din utomhus bröllop. Medan vit är den vanligaste lin färg för dukar, spruce det upp med en färgglad servetter löpare eller färgade. Dessa enkla tillägg är ett enkelt sätt att bära din färgtemat och lägga till dimensionen i tabellen. Också, stream färgade tyger från träd eller balkong. Dessa långa ark är ett enkelt sätt att föra elegans och extra färger till ditt bröllop, samtidigt som de ger skugga för gäster.

Blommor

Fortsätta den naturliga utomhus känslan i ditt bröllop genom att integrera enkla blommor idéer i ceremoni och mottagning. Blommor gör en enkel mittpunkten som kan bära hela tabellen. Hitta en robust vas som inte kommer att blåsa över i vinden och fyll den med några stora blommor som kallor. Eller välja för att köpa krukväxter för dekorationer. Ta reda på vilka blommor kommer att blommar kring tiden för ditt bröllop och köpa dem fortfarande kopplad till deras växt. Om deras ursprungliga potten är inte dekorativa, plantera dem i krukor som matchar ditt bröllopstema.

Detaljer

Små detaljer är enkla att inkludera men kan göra en stor inverkan på din utomhus bröllop. Strö några färgade stenar eller stenar över varje bord. De ska plocka upp ljuset när du lägger till romantiska twinkle. Hänga ett par ballonger från stolar eller träd. Överväga att lämna skålar av frukt runt området. Dessa färgglada livsmedel kommer att medföra en utomhus, naturlig atmosfär, samtidigt som de ger ett lätt mellanmål för hungriga gäster innan i receptionen.