mynewspapers.net

Enkla bröllop cake decorating idéer

Enkla bröllop cake decorating idéer


Bröllopstårtor och kaka dekorationer har stigit till en konstform i modern tid. Det finns även TV-program ägnas åt att skapa de mest genomarbetade Bröllopstårtorna tänkbara. Extravagant och vackra behöver dock inte gå hand i hand. Det finns många enkla sätt som du kan dekorera en bröllopstårta utan att förlora sin regal vädjan. Dessutom en enkel och sofistikerade kaka kostar mindre än en genomarbetad kaka, men smakar lika bra.

Monogram

Dikning klassiska brudparet topper för anpassade monogram är ett kreativt sätt att ge en enkel bröllopstårta modern stil. Använda den första bokstaven i första eller sista namnen på bruden och brudgummen. Välj mousserande socker bokstäver som står högt på toppen av kakan eller detaljerade plast bokstäver som täcker sidan av tårtan. Tycker om kontrasten mellan kaka och bokstäver att hålla dekorationerna söker formella. Till exempel en differentierad bröllopstårta täckt med pärlskimrande blå glasyr och vitt faux pearl bokstäver ser elegant i stället för vanlig.

Blommor

Ett dussin färska eller falska blommor kan gå långt när det gäller att dekorera en bröllopstårta. En liten bukett av fem röda rosebuds högst uppe på en choklad-frostat lager tårta har en enkel och romantisk stil. Du kan också placera rosenknoppar eller rosenblad runt basen av kakan att lägga till extra detalj. Rader av faux prästkragar runt sidorna av en jade-frostat tier tårta ger din bröllop dessert en landsbygden air. Lägga till en enda, ljust orange-gul orkidé i det övre hörnet av en kokos-dammas lager tårta till skapa en tropisk bröllop stämning.

Färgband

Linda en real eller sockerglasyr band runt basen av varje lager på en differentierad bröllopstårta att lägga till ett stänk av färg till den enkla siluetten. Linda ett hjärta-mönstrade röda band runt varje bas på en kvadrat, vit, tredelad tårta för en romantisk stil. Linda band-klipp bitar av lila fondant runt varje bas på en runda, ljus gul, fem nivåer kaka och placera en sockerglasyr rosett ovanpå en springtime utseende. Linda rutiga vita band runt basen av en kräm-vit fläckig ark tårta för ett minimalistiskt utseende.

Godis

Lägg till tema godis för att förvandla någon vanlig bröllopstårta till en enkel men sofistikerad mittpunkten på mottagningen. Använda glasyr för att säkra omväxlande rött, rosa och grönt godis längs basen och i hjärtat-formen ovanpå för att förvandla en tråkig vitt ark tårta till en söt token din nygifta kärlek. Täck en choklad-frostat, tre nivåer kaka med pastellfärgade myntverk skapa en underhållande prickiga dessert till våren bröllop. Lägg till lila glasyr rutor i en lila-frostat lager tårta och plats ett gult socker blomma i varje andra torget att skapa ett täcke för ett land bröllop.