mynewspapers.net

Enkla blommor tabell Decor idéer

Enkla blommor tabell Decor idéer


Blommiga bord inredning fungerar bra för olika tillfällen som bröllop, formella middagar och semester. Skapa enkla blomsterarrangemang som bordsdekorationer är ett enkelt projekt och kräver endast några delar. Enkel tabell med blommig inredning följer inte någon särskild design; du har friheten att skapa den blommig utsmyckning av ditt val.

Semester och säsongsbetonade Centerpieces

Skapa semester och säsongsbetonade hörnstenarna med blommor och färger av säsongen tillsammans med julpynt. Till exempel består en blommig påsk tabell mittpunkten av en piedestal och en klart glasskål fylld med målade påskägg och prydd med färska blommor som nejlikor eller liljor. Måla varje ägg en enda, pastellrosa nyans så att äggen inte dominera blommorna, men i stället komplettera dem. Placera en liten mängd vatten på botten av skålen för blommorna och Lägg äggen i skålen. Ordna blommorna runt ägg i någon design som du vill. Följer en liknande idé under hösten eller för Halloween men Ersätt äggen med små pumpor eller kalebasser. Överväga urholkningen ut en stor pumpa till fungera som display skålen i stället för en klart glasskål och fyll den med bara blommor såsom bromeliader. Placera en grunt tallrik eller skål längst ned i pumpan att hålla vatten för blommor.

Tekanna arrangemang

Använda en dekorativ keramik tekanna till hålla en liten samling av blommor för en formell middagsbjudning. Besök en Second hand butik för att hitta en tekanna eftersom du kommer att använda den endast som en vas. Second hand butiker har normalt en samling av inkompatibla tekannor, vilket är ett annat alternativ för att dekorera ett bord. Välj liknande utseende eller helt annat tekannor och fylla dem med en liten mängd vatten. Lägga till en massa små blommor som prästkragar och violer, eller några större sådana som pioner.

Traditionella vaser

Traditionella, dekorativa vaser fungerar bra för anläggningen torkade blommor eftersom torkade blommor är inte lika levande som färska blommor och kommer inte visuellt överväldiga vasen. Vissa traditionella eller antika vaser är tillverkade av porösa material och är inte lämpliga för att hålla vatten så de måste hålla torkade blommor, som inte kräver något vatten. Torkade blommor också längre än färska blommor så denna typ av blommiga bord inredning är lämplig för förlängda firandet. Leta efter höga torkade blommor för höga vaser och kortare, fylligare blommor för squat vaser.