mynewspapers.net

Enkla bältros CureBältros är en virusinfektion som vanligtvis drabbar vuxna med svagt immunförsvar och orsakar ett smärtsamt hudutslag. Även om det finns något definitivt botemedel mot bältros, finns det behandlingsalternativ som kan påskynda din återhämtning och minska obehagliga utslag symptom. Om den lämnas obehandlad, ta bältros brukar mellan två och fyra veckor att köra sitt lopp. Inte lida för upp till en månad med detta irriterande sjukdom. Påskynda din återhämtning och behandla bältros symptom med antivirala läkemedel, hudlotion och en noggrann städning regim.

Antivirala läkemedel

Enkla bältros Cure


Eftersom bältros är ett virus, finns det ett antal lätt administrerad antivirala läkemedel som din läkare kan ordinera. Zovirax (drugs.com/zovirax.html), (famvir.com) Famvir och Valtrex (valtrex.com) är effektiva antivirala läkemedel som kan vidtas för att förhindra bältros utslag spridning och att förkorta varaktigheten av utslag. Din läkare kommer att rekommendera att du tar en av dessa mediciner oralt en gång eller två gånger per dag för att lindra bältros symptom.

Hudkräm

Enkla bältros Cure


Vissa fall av bältros resulterar i extremt svåra och smärtsamma utslag som kräver aktuell vård samt oral medicinering. I dessa fall, kan din läkare ordinera en nerv-dödande kräm eller lokalbedövning i lotion form. Lidokain är det mest förskrivna grädden för bältros och är lätt att tillämpa. Du behöva gnugga bara en liten bit av lidokain på utslag för smärtlindring.

Noggrann rengöring

Enkla bältros Cure


Att hålla dig ren kan verka som en alltför grundläggande behandlingsalternativ för bältros, men bo sanitära är faktiskt det mest effektiva sättet att bekämpa detta virus. Som bältros utslag börjar läka, gupp kommer blister och lätt kan sprida virus till andra delar av huden. Genom att tvätta utslag - och blister-drabbade området flera gånger om dagen med tvål och vatten, kan du innehålla utbrott och befria er från bältros snabbare.